Obracím se na všechny s radou.Koupil jsem si LED TV ECG a po zapojení přestal asi po dvou hodinách reagovat dálkový ovladač.jediné jak se opět zprovoznil bylo vytáhnout ji ze zásuvky a znovu zapnout.problém se opakuje pořád dokola,takže jsem tv vrátil a koupil SENCOR a problém mám úplně stejný.Nevěřím tomu že bych koupil dvě TV ,každá od jiného výrobce s naprosto stejnou závadou.Ted pořád hledám co by ten signál ovladače mohlo rušit. Díky všem kdo se mi bude snažit poradit
Pokud DO, mělo by stačit na chvíli vyndat baterku(y)... Pokud je nutné vypnout TV - a už druhou, odhadoval bych problém na přepěťové špičky buďto v síti a nebo anténě - zkus odpojit anténu a koukat ty cca dvě hodiny na DVD (nebo jiný zdroj), abys jednu z možností vyloučil...
Pak problém vyřešit nějakým filtrem (ochranou)...
rasel
No DO vysílá signál,ale tv nic neudělá reaguje pouze na síťový vypínač na TV.PO opětovném zapnutí DO cca 2hodiny ovládá.Příjmám vysílání přes satelitní reciever,takže pokud nepotřebuji Tv vypnout tak vše ovládám přes sat. ,ale i tak mi to vadí .
Tak to mně se TV (Sencor) sama spustí, nebo zase vypne. Taky se najednou zesílí na 100% a ovladačem nejde stáhnout. Když odjíždím nemohu TV nechat ve Standby.
Pokud máte Sencor SLE 3209M4 tak u toho je to známá chyba. Tak buď reklamujte nebo si přehrajte firmware(software). Tady na stránkách Sencoru, záložka Ke stažení si nový firmware stáhněte. Je to i s podrobným návodem. Je to celkem jednoduché, dělá se to přes USB klíčenku (Flashku). Při reklamaci udělají to samé, co si můžete udělat doma sám. Přehrají firmware, ovšem mají na to 30 dnů, kdežto sám to máte za čtvrt hoďky. doplněno 10.01.13 20:52:
Tak mě napadlo, že ECG a SENCOR můžou mít stejné "střeva". Obě jsou to levné značky, které se můžou vyrábět na stejné lince někde v Asii.
doplněno 11.01.13 16:39:
Tak to Tady měl být odkaz, (nějak se nevložil) ale našel jste si to sám. Tak pak dejte vědět jak to dopadlo.
rasel
Díky za radu firmware jsem si už stáhnul,zkusím to hned odpoledne .Určitě dám vědět jak to dopadne.
Pokial maš možnost tak vyskušaj televizor u niekoho ineho,čo možno najdalej od tvojho bydliska.Ak to bude robit aj tam ,tak bohužial znovu reklamovat televizor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.