Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze se přihlásit na učet IG

Od: davidek1998 odpovědí: 42 změna:

Zdravím po dlouhé době ( asi po týdnu) jsems e chtěl podívat na ig, a najednou kouám, že mi nic nešlo.. jak kdyby byl muj profil zabanovaný a nevím ani proč, nemám ani pociot, že jsem udělal něco v rozporu s pravidly.

Píše mi to :

Potvrďte svoje údaje v aplikaci

Pokud chcete zkusit získat zpět svůj účet, potvrďte svoje údaje v aplikaci Instagram.

Zkoušel jsem se přihlásit i z webové stránky a to samé.. na telefonu to píše ještě nelze načíst captcha data selfie nebo tak něco.

Prosím nevíte co s tím? Nechci přihít o muj učet i když na něm nejsem moc aktivní.

Děkuji za rady.

42 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stana*
hodnocení

0x
Ahoj, zrovna dneska reším úplně stejný problém. A nevím co s tím? Už jsi přišel na to jak to opravit. Předem díky za odpověď

stana*
hodnocení

0x
Ahoj, dneska resim úplně stejný problém jako ty? Nevíš náhodou teda jak to opravit. Díky za odpověď

martin2
hodnocení

0x

Odinstalovat aplikaci, restartovat a znovu stáhnout, z důvěryhodného zdroje samozřejmě.

stana*
hodnocení

0x
Ahoj, díky ze se mnou někdo komunikuje. Ale i kdyz jsme to odinstalovala, restartovala a stáhla nove, pořád mě to hlásí stejný problém...kanal nelze aktualizovat.Nevíš co s tím...
davidek1998
hodnocení

Ahoj, já už jsem to vyřešil.. chtělo to po mě nějaké selfie captcha, které se mi nechtělo zobrazit.

Zkus se přihlásit znovu na ig z webové stránky na pc.. ( to mě nepomohlo)

Pak jsem zjistil, důvod proč se mi nechtěl načíst ten selfie captcha měl jsem plné uložiště v mobilu, tak jsem smázl pár videi a fotek a ejhle captcha pro selfie se mi spustilo.. udělal jsem tu zkoušku natočením kxichtu dolů/nahoru/doprava/doleva a vše začlo fungovat jak má..

Jestli chceš mužem si napsat na fb aby to byla rychlejší a přehlednější domluva, ale třeba ti to pujde.

Držím palce

stana*
hodnocení

0x
Ahoj, jak jsi přišel na to selfie...me to nikde nepustí...i když to znovu aktualizuju, tak prostě vůbec nic...
davidek1998
hodnocení

takhle.. když jdeš na ig tak co ti to píše? něco podobného jako viz u mě nahoře?

stana*
hodnocení

0x
Úplně to samé co Tobe...
davidek1998
hodnocení

pošli screen

stana*
07.11.21 19:35
hodnocení

0x
Nelze se přihlásit na učet IG
davidek1998
hodnocení

1)ok tohle se mi právě ukazovalo, ale na pc.. stáhni si do mobilu aplikaci instagram

play.google.com/...

2) až ji nainstaluješ tak ji spustíš a mělo by se ti tam objevit "načítání"a mělo by tě to hodit na ten selfie pro captcha instagram ( viz obrázek).

3) namíříš selfie na tvuj obličej z dostatwečné vzdálenosti a pak akorát budeš obličejem hýbat po směru šipek.

Nelze se přihlásit na učet IG #2

stana*
hodnocení

0x
No a to právě ne...normalne se mě tam ukáže prihlasit, takže se jako přihlásim a opět mě 5am skočí to sama
davidek1998
hodnocení

Takže se sekneš v tomhle bodu jo( viz obrázek).

Já jsem se právě seknul v tomhle bodu na pc..

ale na mobilu kde mám aplikaci instagram se mi akorát furt něco načítalo ... pak to napsalo captcha pro selfie se nepodařilo stáhnout instagram... tak jsme si uvolnil uložiště pač jsem měl plnej mobil.. a skošilo mi tam to selfie captcha pro instagram.

Nelze se přihlásit na učet IG #3

stana*
hodnocení

0x
Hele úložiště plný nemám...a jak dlouho Ti trvalo než se Ti nacetla ta aplikace pro selfie..? Me se tam objeví toto a napsáno kanal nelze aktualizovat a del mě to nepusti
Nelze se přihlásit na učet IG #4
davidek1998
hodnocení

no to je ono.. nech to tam a ono by se za chvíli mělo něco vždy pokoušet načítat.. ( zkrátka na displeji by mělo začít běhat načítání) a pak by tě to mělo hodit na to selfie.

Popřípadně zkusit odejít z ig aplikace.. vypnout wifi znovu zapnout wifi , klik na instagram aplikaci a třeba se to už spustí.. jsi blízko

stana*
hodnocení

0x
A jak dlouho...zatim tam mám jenom bílou obrazovku ani to načítání tam mávat i a už je to cca 8 minut

stana*
hodnocení

0x
A jak dlouho to tak trvá...uz cca 10 minut a pořád nic...
davidek1998
hodnocení

Já to měl po chvíli když jsem kliknul na aplikaci instagram tak se mě to hned začlo načítat..

zkus ji spustit a jde ti třeba kliknout na zprávy?

stana*
hodnocení

0x
Hele nejde...hned mě tam naskočí kanal nelze aktualizovat a začne tam běžet to kolečko nacitani
davidek1998
hodnocení

hele jsi blízko tohle to dělalo právě mě a já potřeboval aby se tam objevilo to selfie ... tak já jsem právě zkusil promazat pár fotek uvolnit místo na disku a ejhle najednou to zapnu a hned mi to tam skočilo.. třeba je to blbost , ale mě to pomohlo třeba to má nějakou velkou kapacitu to selfie..

stana*
hodnocení

0x
Tyjo,me to prostě nejde...ted po půl hodině se to zastavilo a hodilo mě to zase na tu obrazovku s tou fotkou...tak sem zkusila jít na zprávy a opět to samé...kanal nelze aktualizovat
davidek1998
hodnocení

pošli screen toho "kanál nelze aktualizovat"

stana*
hodnocení

0x
Tak jsem něco zkusila promazat a po půl hodině mě to zase vrátilo tam kde sme byla...tyjo už nevím co s tím...
davidek1998
hodnocení

zkoušej dál.. já to dělal furt dokola a nakonec se podařilo.. právě když jsem něco promazal..

Fakt netuším čím by to mohlo být.. zkus třeba znovu odinstalovat a nainstalovat, nebo odhlásit a přihlásit

stana*
07.11.21 21:13
hodnocení

0x
To je ono
Nelze se přihlásit na učet IG #5
davidek1998
hodnocení

přesně tohle jsem měl já.. jak jsem psal hledal jsem kraviny na netu tam o tom nic nebylo.. tak jsme něco promazal abych uvolnil místo v mobilu a najednou mi to tma samo skočilo to selfie..

Podle mě tě to tam za chvíli pustí.. zkus to třeba zase za chvíli

Nech to třeba načítat pár minut.. pak odejdi.. zase spust .. jinak netuším hele.. rád bych pomohl taky jsem byl zoufalý ale nakonec se povedlo

stana*
hodnocení

0x
Už se dostanu třeba na fotky v ing, ale pořád nelze aktualizovat
Nelze se přihlásit na učet IG #6
davidek1998
hodnocení

a to načítání se ti tamobjevuje? když třeba na něco klikneš nebo tak?

můžeš někomu napsat? nebo někdo tobě?

jitka*
hodnocení

0x
Ahoj, mě se zdá, ze ze mne ig mámí data. Mam dva ucty, jeden propojeny pres fb, druhý sólo. Cca pred tydnem se to seklo a psalo mi to, že chtějí vzhledem k podezřelé aktivitě ověřit účet sms kódem. Jenže já jsem tam pri vytvoření účtu nezadavala žádný svůj telefon. Přesto to chtělo napsat napřed telefon a pak mi to poslalo kód. Takže evidentně nešlo o podezřelou aktivitu na účtu a mojí ochranu, ale o získání mého tel. Čísla.
Teď zase ta hláška, že se mám ověřit v apce. Já jí nemám nainstalovanou, zatím jsem chodila na Ig přes prohlížeč. Po zkušenosti s vymámením telefonu se mi moc nechce pouštět si do mobilu Apku. Natoz pak jestli si to bude chtit kontrolovat muj oblicej? K čemu, nikde na ig nemám svou fotku...
davidek1998
hodnocení

Je to tak .. já byl z toho taky uplně vedle, že chtějí snímek mého ksixtu

jitka*
Tak už jsem to pochopila. Stáhla jsem apku do jiného mobilu, ksicht s plastovym prasecim rypackem to nechtělo, ksicht povytazeny do různých směrů pomocí izolepy to schroustalo. Prihlášení z mého obvyklého mobilu i z pc je teď v pohodě. Jen ig apka v mobilu je plná reklam, pri prohlížení ig mimo apku bez reklam.
Takže mi potřebovali vnutit aplikaci kvůli sosání dat aby mi pak mohli cpát lepší reklamy. Naskenovaný ksicht jako bonus, určitě má cenu zlata

stana*
hodnocení

0x
Ahoj, díky za včerejší pomoc. Stejnak se na to nepovedlo dát do chodu...

stana*
hodnocení

0x
Ahoj, díky včera za pomoc. Stejnak se nato nepodařilo dát do chodu.
davidek1998
hodnocení

to je divný.. teda mě to během 2 hodin šlo..

zkoušej dál, protože si v tý předposlední fázi jako já kdy se má načíst to selfie captcha pro ig.

tomidoli
Ahoj. Mam stejny problém. Dnes se mi seknul Instagram. Nechtel jsem, ale stahnul jsem si apku. Prihlasil se, ale doted mam jen bilou obrazovku.a uz je to par hodin
Nelze se přihlásit na učet IG #7
Nelze se přihlásit na učet IG #8

davidek1998
hodnocení

@stano kdyžtak pak dej vědět jeslti se ti to podařilo rozchodit. Muj ig je: dejvos7 ( profilka- jsem tam na kole)

ls
hodnocení

0x

Stejný problém se mi děje už několik dní. Zkusil jsem všechny místní rady a nic nepomáhá. Na PC "potvrďte svoje údaje v aplikaci". V mobilní apikaci jsem se po reinstallu apikace dostal jen na bílou obrazovku. Žádné captcha. Ani nečekám nějakou změnu. Aplikaci i účet jsem používal teprve pár dní.

ls
Aplikaci jsem z mobilu smazal, protože se dnes pořád samovolně otevírala ... a pořád jen do stavu bílé obrazovky. Chová se to jako zavirované. Jinak tel. číslo to po mě asi den před začátkem problémů taky chtělo a zadal jsem ho. A druhý den blokace. Nechápu. Je to podezřelé. Dám tomu čas, jestli to spraví. Zas tak ten krám nepotřebuju.

hopkins
hodnocení

0x

Zdravím, měl jsem stejný problém, kdy IG po mě najednou chtěl telefoní číslo, což jsem tedy vůbec nechápal, ale nezbylo mi nic jiného, než ho napsat, a za pár dnů mi začala vyskakovat tadle tabulka - Potvrďte svoje údaje atd. IG používám pouze na PC. Tak sem si založil nový účet na stejném PC, což nepomohlo.

Pak jsem si zkusil založit profil z PC z práce (tedy z jiné IP adresy), a to pomohlo a IG mi normal už nyní funguje.

Ale v čem spočíval ten problém, tedy fakt nevím :D

Tak to zkuste stejně taky tak, a pak napište.

vaclav91

Ahoj taky mi to ted začalo vyhazovat tuhle hlášku na Pc ale nemůžu ani změnit přihlšovací údaje když se chci přihlásit ani z jiného Pc to nefunguje,nějaké rady?

laci
hodnocení

0x

Ahojte,mal som podobny problem. Mne po dvoch tyzdnoch pomohol az tento navod:

reddit.com/...

Proste som vygooglil instagram v199, nainstaloval, zobrazilo mi to selfie captcha a ide :)

ter*
Moc díky, Intagram 199 mi take pomohl! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]