Nejste přihlášen/a.
Propojení: Anténa propojena přes rozbočovač do STB a TV (ta nepotřebuje STB). STB propojen přes scart s DVD rekordérem.Konektor HDMI DVD propojen s HDMI TV vstupem. V TV hledám přes HDMI TV kanály ovládačem DVD. Digitální kanály nereagují. Při mých pokusech se v TV ztratila funkce červeného tlačítka. Zkontrolováno připojení k WIFI, nepomohl ani restart.
Rekorder se musí naladit na kanál, který "leze" z STB. Mám to také tak, ale nepoužívám to, protože je obraz méně kvalitní. Vlastně jsem jen zkoušel, jestli to bude fungovat. Kabel tam mám scart/scart.
Ovládačom na DVD sa nedá hľadať niečo čo je v STB alebo v televízore. To,že sa ponuka zobrazuje na televízore ešte neznamená,že je to ponuka televízora alebo STB. Vám sa zobrazí ponuka DVD a to nemá pravdepodobne digitálny tuner a tým pádom ani jeho ponuku nemôžete zobraziť. Jedine,čo sa bude dať,ak to nebude blokované televízorom alebo STB nahrávať program,ktorý sledujete alebo púšťať si nahraté DVD disky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.