Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zapojit na plošný spoj signalizaci reverzace motoru

Od: ucen odpovědí: 4 změna:
Dobrý den , potřeboval bych prosím vysvětlit od nějakého elektrikáře jak mám zapojit signalizaci reverzace motoru na plošný spoj . Mistr nás učí způsobem „Tady máš stykače apod. zapoj mi to , pokud to neuděláš máš za 5“. V životě jsem stykač apod neviděl , tak jak to mám vědět... Přišel jsem na tuto školu abych se něco naučil a ne jen zkoušel . Přesněji potřebuju vysvětlit zapojení připojeného návrhu (viz. obrázek) ( podle mistra to mám dobře) . Potřebuju vysvětlit kam mám připojovat dráty ať už přívod , NO,NC kontakty apod. Předem děkuji všem za jakoukoliv pomoc (:
Jak zapojit na plošný spoj signalizaci reverzace motoru

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jano357
hodnocení

0x

Vážený pán "učen", ak Vaša otázka nie je trol,

tak tam chýba ešte, kde sú kontakty stykačov v motoru,

aby som pochopil celú súvislosť...*bezim*

Čo sú ističe, tlačítka, vypínače malo by Ti byť jasné,

inak je zbytočné nad tým si lámať hlavu...*zima*

Je to klasika a ak ide len o signalizáciu, viac tam netreba. Na pochopenie celej súvislosti nie je preto nutné dávať pod jednotlivé prvky odkaz na číslo listu s pozíciou kontaktov, ktoré využíva motor pre svoju činosť.

hodnocení

0x

Zapojit na plosny spoj? To snad nie. Objasnite si aspon zakladne pojmy.

Na zapojenie stykaca potrebujete poznat, kde ma ktory kontakt. Cievka zvykne byt znacena A1, A2, kontakty parnymi a neparnymi cislami.

kami123
hodnocení

0x

To je jako Hamlet bez Hamleta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]