Jak zapojit na plošný spoj signalizaci reverzace motoru
Od:ucenodpovědí:4změna:
Dobrý den , potřeboval bych prosím vysvětlit od nějakého elektrikáře jak mám zapojit signalizaci reverzace motoru na plošný spoj . Mistr nás učí způsobem „Tady máš stykače apod. zapoj mi to , pokud to neuděláš máš za 5“. V životě jsem stykač apod neviděl , tak jak to mám vědět... Přišel jsem na tuto školu abych se něco naučil a ne jen zkoušel . Přesněji potřebuju vysvětlit zapojení připojeného návrhu (viz. obrázek) ( podle mistra to mám dobře) . Potřebuju vysvětlit kam mám připojovat dráty ať už přívod , NO,NC kontakty apod. Předem děkuji všem za jakoukoliv pomoc (:
Je to klasika a ak ide len o signalizáciu, viac tam netreba. Na pochopenie celej súvislosti nie je preto nutné dávať pod jednotlivé prvky odkaz na číslo listu s pozíciou kontaktov, ktoré využíva motor pre svoju činosť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.