V 5 ráno (pokud máte povolenou automatickou aktualizaci času, což ve výchozím nastavení je snad u všech dnešních mobilů). Chytré věci vůbec není potřeba při změně času řešit, budík vždy zvoní v kolik má, osobně jen pak ráno posunu čas na troubě a nástěnných hodinách
Pravda, v soukromém budu muset, ale tím moc nejezdím, to počká a firemní by to mělo umět samo podle GPS, ale zrovna zimní/letní času u toho nějak zlobí, takže tam si to radši zkontroluju. Termostat mám s wifi a ten to umí sám
max*
To musi byt hezke, kdyz to auto ted bonzne, ze jste doma z prace o hodinu drive. Hehe
@max to je gps vestavěná v infotainmentu, žádné hlídání zaměstnavatelem nemáme a auto můžu používat i k soukromým cestám, navíc nejsem placen od odpracovaných hodin, takže tohle mám na salámu
Já dnes měla budíček dvakrát. Jednou klasický budík, který se sice sám dokáže přestavit, ale evidentně se mu dnes nechtělo a druhý (už doopravdy) s mobilem. Ten to zvládl na jedničku. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.