Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmena casu v mobilu

Od: jsah odpovědí: 9 změna:
Naridim si buzení na 5 rano a zmeni se cas a v kolik mi tedy mobil zazvoni?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
V 5 ráno (pokud máte povolenou automatickou aktualizaci času, což ve výchozím nastavení je snad u všech dnešních mobilů).
Chytré věci vůbec není potřeba při změně času řešit, budík vždy zvoní v kolik má, osobně jen pak ráno posunu čas na troubě a nástěnných hodinách :)

... a v autě *hi*

Nezapomeň na prostorový termostat topení...
Pravda, v soukromém budu muset, ale tím moc nejezdím, to počká *smich* a firemní by to mělo umět samo podle GPS, ale zrovna zimní/letní času u toho nějak zlobí, takže tam si to radši zkontroluju.
Termostat mám s wifi a ten to umí sám :)
max*
To musi byt hezke, kdyz to auto ted bonzne, ze jste doma z prace o hodinu drive. Hehe
@max to je gps vestavěná v infotainmentu, žádné hlídání zaměstnavatelem nemáme a auto můžu používat i k soukromým cestám, navíc nejsem placen od odpracovaných hodin, takže tohle mám na salámu *smich*

hodnocení

0x

V 5 hodin nového (tedy platného v zimě) času

hodnocení

0x
Chytrý mobil si změní čas sám.
Tudíž by měl zazvonit v pět ráno.

72mona
hodnocení

0x
Já dnes měla budíček dvakrát. Jednou klasický budík, který se sice sám dokáže přestavit, ale evidentně se mu dnes nechtělo a druhý (už doopravdy) s mobilem. Ten to zvládl na jedničku. M.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]