Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám žehličku na vlasy,kterou jsem nepoužívala delší dobu.Byla celou dobu v krabici.Teď jsem ji vytáhla a zjistila jsem,že gumené tlačítka na ovládaní jsou jakoby lepkavé a zaprášené.Pred tým také nebyli,asi je to tým,jak byla dlouho nepoužívaná.Vodou očistit nejdou.Jak je očistiť?Nejradeji bych neco bez chemie.Ďekuji.
Zde několikrát diskutováno poradte.cz/..., Chemický rozpad nekvalitního povrchu. Za láci se "platí".
většinou jde o působení tuků na kaučuk.Nedá se říci "nekvalitní materiál,pokud jde o přírodní kaučuk.Jde spíše o nedostatečnou údržbu.
JB
Rozleptáno může být různými látkami. Poznámka: O přírodní kaučuk určitě se určitě nejedná. cs.wikipedia.org/... Z mé zkušenosti u značkových dražších výrobků se to nestává.
Za láci se platí... Setkal jsem se s tím i na značkovém měřícím přístroji v cenové relaci cca 8000Kč... Ale začalo to dělat cca po 10 letech... Nikdo neví co výrobce použil a nebo za jak dlouho se to stane. Tak bych u hodnocení tolik nechytračil...
Žehlička mě stála 2 500,- takže až tak levná nebyla.Navíc podle popisu by měla být kvalitní s označením profesionální.Nepoužívala jsem ji asi 2 roky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.