Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zaseklé kolečko na pračce Candy Grand ó

Od: lukisek odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám malého syna, který mi něco provedl s tím řídícím kolečkem na programy:( Přišla jsem do koupelny, blikaly dvě kontrolky jako když je pračka před spuštěním programu, ale kolečkem nejde za boha hnout ani na jednu stranu, do polohy OFF ho prostě nedostanu... Můžete mi poradit? Moc děkuji za brzkou odpověď:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubikopr*
hodnocení

0x

Dobrý den, bude to asi volič programu.Volejte servis.

doplněno 19.03.10 21:06:

Tento model má elektronický programátor.Postížen bude volič za cca 500kč

hodnocení

0x

Pokud je to klasika tak zrušilprogramátor což 2-5000 tis ameno tam mohl narvat jenom sirku.

lukisek
hodnocení

Tato pračka je udělaná tak, že se tam nic "narvat" nedá, jen prádlo do bubnu... Vůbec nechápu, JAK to mohl udělat, protože tím kolečkem se normálně dá točit kolem dokola na obě strany. Jestli to ale s tou cenou za opravu je myšleno vážně, tak tedy - to mám radost...:( Každopádně děkuji za odpověď.

kt8d5*
hodnocení

0x

Je takové přísloví - kde nepomůže síla, pomůže ještě větší síla :).

lukisek
hodnocení

Tak nevím, jak to mám chápat - tohle přísloví? Synovi jsou 2 roky, může dostat maximálně na zadek nebo přes ručku, ale to je tak všechno:) A když říkám, že s kolečkem nejde hnout, tak prostě nejde:( Už se k nám chystá opravář - manžel je sice šikovný, ale taky "má sílu" a nechci si nechat pračku zničit úplně... Jen doufám a modlím se, aby ta cena za opravu byla nižší!

kytka*

Pak se nám svěřte čím to bylo.*nevi*

doplněno 19.03.10 14:40:

A nenáí to kolečko jakoby zamačklé.? u mé pračky jdou zamačknout a pak s nimi nejde točit.

lukisek
hodnocení

Ne, bohužel zamáčklé není:( Tento typ se volně točí bez mačkání a na obě strany. Proto nechápu, CO s tím mohl udělat. Třeba to nakonec bude nějaká prkotina... v to doufám! Dám vědět, co to bylo. Jinak děkuji za zájem:)

lukisek
hodnocení

Tak programátor je spravený:)) Opravář se pro pracovní vytíženost nedostavil. Byla jsem tedy nucena "pustit k tomu" manžela...ač jsem trnula, aby svou neopatrností něco neulomil. Odšrouboval tedy opatrně celý ovládací panel i vršek, něco tam 20 minut poštrachal a pračka je opravená, pere výborně. Příčinu závady jsme bohužel nezjistili. Opět jsem ale zjistila to, že mám prostě šikovného manžela. Nestálo mě to ani 2tisíce, ani 5, ba ani 500, jen občas mě přivádí k šílenství:) Takže milé dámy, vybírejte manžely pečlivě - ať jsou pro život, ne pro zlost a důvěřujte jim!

kytka*

Tak konec dobrý všechno dobré, zrejmě to bylo nějak zkřížené, máte doma malého siláka vyroste z něj jistě zdatný tatínkův pomocník . Ať Vám chlapi dělají jen samou radost.*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]