Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční ovladač na bránu

Od: pidulinka odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Máme takoví menší problém s dálkovými ovladači k bráně.Po roce užívání ovladačů najednou přestali fungovat.Máme 3 značky Nice.Baterie jsme koupili hned nové a i přesto ovladače funguji jen když si stoupnem k bráne ajsme od motoru tak 50cm.Budem vděční za jakoukoli radu.Děkuji moc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlsta2*
hodnocení

2x

přesně takhle mi funguje ovladač když mám slabou baterii, u mě asi po třech letech, musím jít blíže, nebo více namířit. Nenapadá mě nic jiného, nežli jestli ty nové baterie jsou dobré. I koupené nové nemusí být dobré. Změřte je

hodnocení

2x
Dalším problémem může být nefunkční anténa... musí prohlédnout, proměřit montážní organizace, pohon je v záruce (používán rok, dle tazatele)...baterie dle mých zkušeností výdrží déle, než jen rok...

olinl
hodnocení

0x

Jak radí rádci, nejdříve vyzkoušet jiné baterie (ideálně je změřit voltmetrem před vložením do ovladače) a poté v záruce nechat zkontrolovat příjimač firmou, která to montovala. Měl jsem autoalarm, po čase cca dva roky v zimě v mínusových teplotách odemčení auta na 50 metrů, v parném létě jen v blízkosti krabičky "přijímače" v autě a na několikátý pokus-čínský výrobek CS 13.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]