Nejste přihlášen/a.
Mám OLED TV LG 55B1 a jede hlavně jako herní monitor. Obraz supr, ale v té herní scéně je v rohu nahoře trvale zobrazen bílý nápis. Hraju to dost často, takže nechci vymlátit nějaké ty pixely - existuje možnost dát v menu TV nějaký černý flek na zhasnutí těch pixelů?
(jinak vím, že vaše úžasná LED TV tenhle problém nemá, a ano, hra je legální)
Televize ti těžko zakryje něco co je součást hry. Navíc kdyby jsi donutil televizi ty pixely vypnout tak by tam ten nápis pořád byl ale v černém.
Vypadá to že máš director mode což vypadá jako mód který ti dává více kontroly nad světem a můžem s tím dělat víc blbostí.
Pokud tě vážně tak štve, tak černá páska to vyřeší a můžeš ji kdykoliv odstranit, pak není nutné vymlátit nebohé pixely. Ale přijde mi že mít tu část obrazu "vyplou"by bylo mnohem otravnější než tam mít nápis
Hm, zdá se mi, že hraje hodně hodin denně a že mu vadí, že celou dobu má na obrazovce na stejném místě stejný nápis. Obává se, že se ten nápis "vypálí" a bude tam, když se bude dívat třeba na večerníček. Jak tomu zabrání černá páska?
Oka tak to mě fakt nenapadlo, já mám vypalování asociované jen s CRTéčkama i když je pravda že o OLEDkách jsem taky slyšel každopádně na tom linku je i postup jak ten nápis vypnout - odejitím z director módu, což jsem dočetl až po přidání příspěvku.
Zas na druhou stranu... černá páska by to pořád vyřešila protože kdyby si na ni zvykl tak mu tam pak nebude vadit ani u večerníčku a vypálené pixely mu tam budou ukradené :P
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.