Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vraceni zboži

Od: tomas18 odpovědí: 5 změna:

Dobry den koupil jsem na prodejne meteostanici jako dark bohužel ja ji nechci prodat ji nechci to bych dostal pulku a tomu komu mela bejt dana to nejak nevyšlo.Chci se zeptat jestli když je to na prodejně jde vyrobek vratit a do jakej doby?Děkuji Tom

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gazda*
hodnocení

5x

Jestli jste kupoval na prodejně, tak je to jenom na uvážení prodejce. Velké hobby markety nabízí jako bonusovou službu vrácení nepoškozeného zboží např. do měsíce. Ale není na to nárok ze zákona nebo něco podobného.

Vrácení do 14 dnů platí jenom pro nákupy např. přes internet.

Presne tak, tych 14 dni je tu na to, ze si nemozete vyrobok fyzicky predtym pozriet cez internet.

kami123
hodnocení

0x

Lze vrátit do 14 dnů od prodeje.

Zajdi na prodejnu, že to chceš vrátit. Vrátí ti peníze.

Pozor abys neřekl "reklamovat".

Nie, veci kupene v "kamennej predajni" sa vratit zakonne nedaju, je to len dobra vola obchodu.

kami123

Ano, pravda, neuvědomil jsem si.

Ale nedávno jsem zrovna něco bez problému v obchodě vracel.

Případně se může dát domluvit vrácení a nákup něčeho jiného ve vyšší hodnotě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]