Dobrý den.Mám Nokia ZEISS 6.1 model TA-1043 verze hardwaru 5.0 Android 10. Mám problém s OTG kabelem.Připojím flashdisk k telefonu,přetáhnu soubory s telefonu na flašku a jakmile to udělám,(jakmile se soubory přenesou)tak se telefon vypne Nejde zapnout a při zapnutí trochu zavybruje a nic se neděje.Jako by byl mrtvej i když je plně nabitý.U tohoto typu přístroje nelze vyndat baterii nebo ho nějak restartovat.Poradí mi prosím někdo,co mám v tomto případě dělat?Dekuji
Děkuji za vaší odpověď,ale nepochopil jsem.Když používám OTG gábel na přenos souborů z přístroje na flashdisk.Jakmile se soubory přenesou,tak,jakoby telefon zamrzne(na 5 sekund) a pak se vypne a nejde zapnout)()( po nějakým čase(ccapo hodině dlouhými držení tlačítka"ZAPNOUT")se zapne.Ale bojím se,že už ho "NENAHODIM" po dalším přenosu z přístroje na flešku nezapnu.))Telefon nejde rozebrat a nejde vzít baterie aby jsem ho znovu nahodil
A stáhnout soubory z mobilu na PC taky nejde? OTG bych vynechal...pokud to je jen na přenos souborů...
strup
PC bohužel nevlastním.Souhlasím,že by to bylo nejlepší řešení a bylo by to bez problémů.Teď mě napadlo,jestli by nebylo lepší použít jinou flešku.Mam flešku sandisc ultra USB 3.0 ale bojím se,že by to dopadlo stejně.
Mě jde jen o to,aby ten telefon nekixnul.Nechápu,proč se to s tím přístrojem děje(jak se vypíná)OTG to podporuje,flešku to najde,přenos souborů to je bez problémů.Nemám třeba tu flešku od toho telefonu odpojit než tu flešku vyjmu?Kdyby to šlo tak by jsem to udělal ale bohužel nemám tu možnost to udělat,protože před tím než to chci udělat,tak zamrzne a vypne se
Měl jsem starší typ telefonu a měl SD kartu.To bylo bez starostí.Jak jsem si před měsícem koupil tu Nokii,tak přenos souborů ten přímač si s telefonem přes USB a přenosem souborů nerozumí,tak jsem si z toho důvodu koupil OTG gábel aby to bylo tedy.1,2,3,4 to šlo a po 5 přenosu souborů se telefon vypne a je mrtvej i když je tam třeba 40 procent baterie.A to mi právě vrtá hlavou,jak je to možný jo?Samozřejmě vím,že po připojení telefonu s USB gáblem je nutný dát ikonu "bezpečně odebrat USB" a po tom přístr9oj popřípadě telefon od USB odpojit.Ale nemám tu možnost
Nejsem doma, ale večer zkusím přes OTG kabel, mám dva, odzkouším... půjčit si jiný kabel nemáte kde? Na zkoušku...
strup
Bohužel nemám kde si půjčit jiný gábel.Krabičku od toho kabelů nemám ale na štítku Kábelu je SM7054 a řádek pod tím SN: 2BJZ400350. Ale to asi nepomůžou ty informace
Děkuji nonek za ochotu.Nejde nějakým způsobem vyjmout baterii aby jsem to dalo nějakým způsobem do kupy?Asi ne co?Telefon je zapečetěný a nelze ho otevřít,ale co když je potřeba ho opravit?Jakým způsobem ho otevře a opraví opravář?
Pokud to jde, zaktualizuj telefon, potom optimalizuj/vyčisti a restartuj ho (neplést si restart s vypnutím a zapnutím, jsou to odlišné úkony). Někdy stačí aktualizace software, nezaručuji ale nic..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.