Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer mohl by někdo poradit mam ios zařizení starší a objevil sem problem že když natačim video a namířim na televizi tak mi žačne obraz hazet mohl by někdo poradit?
Mě to děla jen zadni kamera a co jsem viděl tak to opravi magnet ale nevim tak sem se tu chtěl poradit ale děkuji za vaši odpověd
Když chci uděla foto obrzovky, tak je dobré zkusit přibližovat a oddalovat.
Ve fotoaparátu by mělo být nastavení kompenzace obnovovací / síťové frekvence.
V ios toto nastavení není. Předpokládám vzhledem k dotazu, že "zařízení” je tedy, iPad nebo iPod Touch, jinak by bylo uvedeno iFoun), nebo ne? A s tím magnetem mě to zajímá, co jste kde zjistil? I mě na starších zařízeních ukazuje fotoaparát mihotání obrazovky, nebo i zblízka mihotání a vlny např..u zářivky. Toto je normální. Ale vy uvádíte že obraz začne házet? jak?
Dobrý den je to iphone a děla mi to pouze zadní kamera občas i špatně zaostřuje při videu ale hlavně začne hazet rychle z leva do prava a když sem na to přišel bylo slyšet cvakaní čočky jako by se pokoušela zaostřit ma pocit
a s tim magnetem sem viděl video že jim to hazelo dali k foťaku mali magnet a přestalo to
a přeji hezky den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.