Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na mobilní telefon

Od: castle® odpovědí: 8 změna:
Zdravím,
Prosím, potřeboval bych poradit s výběrem alternativy k Huawei Nova 3. Mám jej nějaký čas a nikdy žádný problém. Hlavně super foťák. Je nějaká alternativa hlavně od Huawei, Honor, Samsung?
Alespoň:
3GB Ram
32GB vnitřní
GPS, foťák srovnatelný s Huawei Nova3.
Telefon bude na volání, FB, Messenger, YouTube a focení doma, na výletech ve dne i v noci.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

2x

Do Huawei bych nešel,nepodporuje Google apllikace.Volba by byla Xiaomi nebo Poco.

hodnocení

Můj Huawei Nova 3 z r. 2018 podporuje Google aplikace. Když teďka koupím nový, který je těžko k dostání, ale ještě se pár kousků najít dá, tak tam už Google aplikace nepůjdou? Není to také výroba z r. 2018 nebo 2019?

jm
hodnocení

2x
Jsou jich spousty. Realme, vivo, Xiaomi... Heureka a nastavení ram4, Mpx 48.
doplněno 18.10.21 19:49: datart.cz/...
hodnocení

Ano, taky asi řešení. Spíš mi jde o ten pěkný foťák.

hodnocení

Dobrá tedy. Jaký model Xiaomi by měl slušný fotky?
mate59

Mám pár měsíců Xiaomi Mi11lite 5G a dělá krásné fotky ve dne,v noci,i makro.Svižný a velká paměť.

hodnocení

Našel jsem cca za 7500 Kč. Nějaká nižší cenová varianta? I když moje Nova 3 před lety stála o něco více.
mate59

Xiaomi Poco x3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]