Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světlo se samo rozsvicuje a zhasíná

Od: lucisouk odpovědí: 20 změna:
Dobrý večer, chci se zeptat proč se každý den 4x po sobě ve stejný čas rozsvítilo světlo a pak se zas zhaslo. Děkuji předem za odpovědi

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kenav
hodnocení

2x
To jako světlo v bytě?
lucisouk
17.10.21 23:51
hodnocení

Ano

hodnocení

2x

Já bych řekl, že jde o světlo s automatickým rozsvícením na čidlo.

Na stejné fázi je něco, co udělá impuls v síti a světlo se rozsvítí. U mne to dělala lednice.

Pokud je to světlo na spínač, jedná se o zázrak, páč něco sepne spínač.

kami123

Já měl v pokoji čidlo na tleskání a občas ho seplo při zapnutí Led světlo v kuchyni.

lucisouk
hodnocení

Dobrý den, děkuji za zprávu,máme dotykový spínač. nevím o co může jít, ale dělo se to 4x a teď už nic.

vilik*
hodnocení

1x
Takhle popsaný problém může být cokoliv. Chcete li dobrou radu, musíte lépe specifikovat problém. Například jaké světlo, jak zapojené atd.
Teď v půl druhé v noci, když čtu, jak je dotaz položený, to může znít i strašidelně. Napadá mě, jestli to nejsou duchové...

No, ale na to je EPRV, ne?

vilik*
Fuj, to jsem se Vás lekl!
18.10.21 01:44

*pozdrav*

hodnocení

0x

Jak plují mraky po obloze, tak stíní sluníčko. Pak několikrát za den i 50x může světlo v bytě zastínit.

...

Nemáš na osvětlení spínací hodiny? Opravdu ve stejný čas? V jakých intervalech 4x po sobě?

To jako udělalo blik blik blik blik a zase tma?

lucisouk
hodnocení

Nemám spínací hodiny. Ne normálně se to rozsvítilo a do minuty se to zhaslo.

joudic*
hodnocení

0x
kontakty, zlomeny jazycek vypinace, kontakty jsou tak blizko, ze preskoci oblouk

ve stejný čas? Popsané závady jsou spíše nahodilé...

joudic*
stejny cas beru s rezervou

Já jako elektrikář celý dotaz. Laik mnohdy problém nedokáže jasně vyjádřit a přitom jak funguje obvod s žárovkou je učivo fyziky na zš...

spu
hodnocení

0x

A nestal se v tom bytě zločin nebo nějaké zlo?

lucisouk
hodnocení

Také jsme si to mysleli, ale známe širokou historii toho bytu takže nic takového to být nemůže.

hodnocení

0x

A opět, taztel položí nejasný dotaz, poradci se snaží, ale tazatel nereaguje.

vilik*
To jo, já kvůli němu celou noc nespal, jak jsem se bál.

hodnocení

0x

mě todle dělala plazmová televize philips než sem jí vyměnil měl sem řidlo u dotykovýho spínače stropního světla přelepený pruhlednou balíkovou páskou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]