Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kódovací zámek

Od: faaic* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny kutily. Mám takový problém s naprogramováník kódovacího zámku se čtečkou karet Conrad

conrad.cz/...

Nějak se mi to pokazilo. Potyřeboval bych to znova naprogramovat, ale z návodu nejsem moc chytrý. Jestli někdo má s tímto zařízením zkušenosti a uměl by mi poradit, jak to naprogramovat, tak bych byl moc rád. Návod je přeložený z angličtiny a mýslím, že to není přeložené úplně správně. Je tam třeba pojem "uživatlská kód" a "uživatelské číslo" . Zkoušel jsem to systémem "pokus/omyl", ale nedaříse. jestli by se někdo našel, kdo by obětoval trochu svého času a zkusil se v tom návodu zorientovat a podělit se o zkušenost, tak bych byl vděčný. Pochopil jsem "Master kod". Pak se zadává kód na programování, což je * 1234 # no a pak se musí nšjak naprogramovat ten uživatelský kód nebo číslo. a tam jsem zkončil.

Dejte někdo vědět. Díky předem.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Tady je podobný zámek, programování je skoro shodné... a návod i v tabulce tfe.cz/...
A k uživatelskému číslu a kódu (PIN)... uživatelské číslo je to, v jakém pořadí je uživatel uložen a má dále uživatelský kód. Nebo má jen kartu...nebo i oboje. U nás máme jen kartu (čip) , bez toho, že by byl uživatel uložen pod nějakým číslem dratek.cz/... klidně se ptejte...
faaic*
hodnocení

Kdy byste mi s tím pomohl. Potřebuji naprogramovat číslo, které následně používám pro otvírání zámku, a také naprogramovat dva čipy. Číslo naťukám na klávesnici, zámek zabzučí a odemkne, nebo přiložím čip a zámek se otevře. Víc programovat nepotřebuji.

Tak že začnu *1234# - to je vstup do programování. A tím jsem zkončil, neboť tam jsou pojmu "uživatelský kód" nebo "uživatelské číslo". A to mi není jasné, co je co.

Tak že mi z toho vychází toto: *1234# a pokračuji 1 libovolné číslo, které si asi musím pamatovat # PIN #

tak že např. *1234# 1 2222 # 1839 # - to číslo 2222 je možné takhle zadat?

Následně číslem 1839 pak otevírám zámek.

Pokud budu chtít načíst čip, tak postupuji následovně:

*1234# 1 2222 # připožím čip #

Mimochodem, ten návod, který jste mi poslal, tak je mnohem srozumitelnější. Teď už je pozdě jit ven a programovat, ale už se nemohu dočkat, jak zítra půjdu programovat. Snad se to povede. každopádně dám vědět. Dík za pomoc.

faaic*
hodnocení

Díky nonek®

Pomohlo a už to funguje.

Výborně, zvládl jste to... ať slouží

hodnocení

0x

Pomůže čeština?

asset.conrad.com/...

faaic*
hodnocení

Bohuželo, nepomůže. Ten český překlad mám, ale připadá mi trochu zmatený. Tak jsem si říkal, že třeba s tímto zámkem už má zkušenosti a naprogramování má v malíčku. Mně se nedaří.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]