Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky vypínač pro notebook adaptér

Od: miramira® odpovědí: 6 změna:

Hoj, často mám notebok doma na stole a připojuji adaptér 220V.Ten však nemá vypínač a když jej zapnu jede pořád. Hodilo by se mi nějaké stylové řešení vypínače (220V) na šňůřek adaptéru. Nemáte to někdo, neřešili jste? Prodlužku (klasika) s vypínačem zatím nechávám jako poslední variantu. (neb nějaký typ na rozumný vypínač) díkec *palec*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

já to mám takto:

doplněno 18.03.10 13:51:

není to zrovna kóšer, ale účel to plní...

doplněno 18.03.10 13:53:

nejbezpečnější je stále vytáhnout zástrčku ze zásuvky

Jaky vypínač pro notebook adaptér
hodnocení

kONEČNĚ! hejkal má u mě 1čku. Díky. Jdu ho sehnat. *palec*

hodnocení

měli jen bílej vypínač . . . napsal jsem tam 0 - 1 *smich**smich*

Jaky vypínač pro notebook adaptér #2

hodnocení

1x

Přívodní kabel k nabíječce bývá docela tlustý a pasovat tam vypínač... no nevím. To je fakt lepší prodlužka s vypínačem nebo spínaná zásuvka.

hodnocení

0x

Taky si myslim ze bude lepsi vypinac na zasuvce ... druha věc je proč? to trafo žere při vypnutem NB par watiku.. kdyz na to clovek zapomene netoči to až moc hodinama... s vypínačem bude spousta problemu akorat kdyz se blbe udela bude padat a podobne... kup prodlužku s vypínačem.

hodnocení

sorry ,nejsem příznivce toho, aby mi doma jelo zbytečně 6 trafáků, i kdyby žraly 1W. Je to o principu. Raděj dám 100kč za 1 vypínač, než aby to bylo zaply k ničemu. Je to otázka filosofie, hepcik.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]