Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Whatsapp zprávy

Od: kubaa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem dostal služební iPhone, příčemž soukromý mobil jsem měl Xiaomi, na kterém jsem používal Whatsapp, který jsem měl rovněž i otevřený na PC. Včera se mi můj mobil ovšem rozbil a to úplně a dnes, když jsem si chtěl otevřít Whatsapp alespoň v PC, to po mě chtělo potvrzení přes tel. číslo. Tím, že ale jsem si svůj mobil rozbil, tak jsem simku přehodil do svého iPhonu (na kterém nemám zprávy z whatsapp co jsem měl na svém soukromém telefonu) a když jsem přes iPhone nasnímal na PC QR kód, na PC se mi sice otevřel whatsapp, ale bez zpráv.

Problém je, že ve Whatsapp mám uložené zprávy v hodnotě přibližně 50 tis. Kč a absolutně netuším, co s tím mám udělat a jak je získat zpět. Nemáte někdo nějakou radu? Děkuji...
A poprosím žádné rady typu co jsem měl udělat předtím nebo příště... mně zajímá co mám udělat teď, děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kami123
hodnocení

0x

Zprávy jsou v telefonu. Nech opravit telefon s podmínkou, aby nedošlo k vymazání.

hodnocení

0x

Připoj si nový (jiný) telefon k aplikaci WA, musíš v něm mít SIMku s tím číslem, které je spojené s tvým účtem pro spárování.

doplněno 16.10.21 18:25:

Nestačí ho otevřít, pokud už tam byl, je pravděpodobně spárovaný s číslem původním na tom telefonu. Je potřeba přes Nastavení/Účet/Změnit číslo.

kubaa
hodnocení

To jsem udělal jak jsem už avizoval ... otevřel jsem si WA na svém služebním iPhonu, do kterého jsem si samozřejmě přendal SIMku a nemám tam právě ani jednu zprávu z WA

hodnocení

0x

Pokud jste si ve whatsappu nenastavil zálohu zpráv na google disk, tak je máte jen v tom rozbitém mobilu.

kubaa
hodnocení

A nevíte, jestli jsou nějaké služby, kde vytáhnou z rozbitého mobilu i data aplikací? V jednom mobilním servisu mi totiž bylo před chvílí řečeno, že pouze vytahují data typu fotky, videa...

kubaa
hodnocení

Jinakj se velmi omlouvám, ale absolutně nechápu na co jsem myslel při pojmenování této otázky, kdy si potřebuji vytáhnout Správy *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]