Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbity display - jak vyndat fotky

Od: petr123465 odpovědí: 3 změna:

Dobry den, dnes jsem si nejspise nenavratne rozbil telefon, nefunguje display. A chtel bych z nej dostat fotky. Ale pokud ho pripojim k pocitaci, musim to povolit na telefonu. Nevite nekdo jak to udelat jinal? Predem diky za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Resim stejny problem, ale nastesti jsem na to pripraven. Na telefonu mam povoleny adb ladeni pres usb i pres wifi (tls, nahodny port) i pres wiki (tcpip 5555) + root debuging.
Rozbil se mi LCD, nastesti v prvni fazi se jeste castecne ovladat, takze i kdybych predchozi pripravu nemel, tak bych to dokazal taky.
Zkus pripojit mys a nebo klavesnici (snad to nebude potrebovat potvrzeni)

potiz je: Pokud telefon bude generovat nahodne dotyky. To me trapi presne. Existuje nejak prikaz jak zakazat (ignorvat) falesne dotkyky? Jak jsem psal, ovladat mobil mohu , dokonxe jsme si prea adb wm set size 1567x1080 zmensil obrazovku (protoze prvni chvili to delalo falesne dotyky nahore pouze, ted uz vsude)

petr123465
hodnocení

No, uz mne parkrad spadl na zem ale dnes z pomerne male a do pisku, a zacal problikavat styl fotky co poslu, neco se da videt, dostal jsem se i do nastaveni ale pak prestal reagovat a pak se vypnul. Takze jsem zase na domovske obrazovce. Fotku vam asi neposlu, nemam cim vyfotit, moc to ovladat nelze ale mys a klavesku k tomu nemam

Rozbity display - jak vyndat fotky

petr123465
hodnocení

Pridavam fotku kdyby jste potrebovali, rozbite je ochrane sklo, ale podivejte se prosim na display

Rozbity display - jak vyndat fotky #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]