Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě zesilovače

Od: jimador* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Vlastním bedny Elac Debut F6.2 a budu kupovat nový zesilovač. Bude stačit Marantz PM6006? Nebo jaká by byla nejlepší volba. Budu rád za jakoukoliv radu, protože ptal jsem se i jinde a tam jsou moje bedny moc levné, abych dostal odpoveď :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To by cca odpovídalo..

I když já bych chtěl nejraději slyšet obojí dohromady. Občas se stane, že si zesilovač a reproduktory "nesednou" a jedno nebo druhé by hrálo s jiným výrobkem lépe.

jabraka*
hodnocení

0x

U nového zesilovače je nutno dodržet jen zásadu,že výkonové maximum zesilovače by nemělo být vcětší,než zatěžovací výkon reprosoustavy.

Já sice ye zkušeností vím,že někteří výrobci,(Kore,Čína )udávají na repro i výkon 300W Což je nesmyslné,ale obvykle se jedná o zatižitelnost bytovek do 100 W výkon zesilovače to nepřebudí.

JABRAKA-

hodnocení

0x

To je přece úplně jedno. Frekvenční rozsah sluchu a odstup splní každý zesilovač s bohatou rezervou. Nejslabším článkem jsou reproduktory a ty už máte. Stačí, když budou odpovídat impedance a v případě manipulace malými dětmi by měl být výkon zesilovače menší než beden.

kami123
hodnocení

0x

A o co ti jde?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]