Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize a signál

Od: daniell* odpovědí: 5 změna:

Včera večer u nás na vesnici vypadl proud napřed jeli jen dvě fáze a nakonec to vypadlo uplně a takhle 3x za sebou když jsem zapl televizi tak sem už neměl signál ani na jedné televizi v domě takže teď mě jedou pouze ČT 1,2,24 ale nova a další ne. Čím by to mohlo být nevíte někdo? *nevi* Co nejrychleji ať se mohu co nejdříve dívat na pohádky ;).

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jardino555*
hodnocení

0x

trošku nechápu dotaz...máte satelit? DVB-T?

honzmalatny*
hodnocení

0x

Zkuste aktualizovat seznam kanálů.pokud vypadl vysílař,neuděláte nic.(v případě pozemního vysílání).Pokud máte satelit,nevím.

daniell*
hodnocení

mam set-top-box v televizi kanály v tv jsou sousedi signál chytají jen mě bohužel signál nefunguje prostě zapnu tv a ukazuje se žádny signál jedou jen ČT 1 .2 . 24 .

honzmalatny*

Pokud máte integrovaný set-t-b-tak aktualizujte kanály.Máte společnou anténu nebo každý zvlášť?Nedalo by se vzít tv a zkusit ji u sousedů? Vím že jsou vánoce.Není něco s anténou? Spálený zesilovač? Programy čt jedou na jednom multiplexu,nova atd na jhiném.

daniell*
hodnocení

vyřešeno zavolal jsem mechanika byl to spálený zesilovač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]