Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napájení EU + USB micro kabel

Od: aloisb® odpovědí: 3 změna:

Zakoupil jsem tento HDMI STICK, u kterého je uvedeno napájení jako EU + USB micro kabel. Není mi jasné, jak to bude fungovat. Žádný adaptér tam zřejmě není. Na obrázku je nějaká krabička s dvěma nožovými kontakty, které nevím, kam se zasunou. Poradí někdo, jak to funguje? Už jsem se jedno spálil, když jsem přehlédl, že MBOX má adaptér GB a musel jsem k němu shánět redukci na naši zásuvku.

neven.cz/...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obrázky bych se neřídil, ty převzali od Číňana. Buď k tomu bude adaptér do naší zásuvky, nebo bude přibalena pochybná redukce, ale na tohle použití dostačující.
hodnocení

Tak to jste mě uklidnil;)Zítra to asi přijde, tak uvidím,

hodnocení

Redukce byla přiložena - naštěstí, ale stejně byl zádrhel : Ten stick nešel zasunout do konektoru HDMI v televizi, protože byl příliš dlouhý a vybrání v plastovém krytu nestačilo. Takže jsem musel zakoupit flexi redukci MAL-FEMAL v CZC za 79 Kč a už to chodí. Divím se, že to k tomu rovnou neprodávají, protože to nepůjde zastrčit asi do žádné televize.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]