Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes mi spadl mobil na zem a asi se rozlili barvy, svítí jen kousek displaye, měl jsem tam ale dost fotek, většina je zálohovány na Google ale ne vše, zkoušel jsem mobil připojit k PC ale vždy ten telefon chce abych povolil přístup tomu PC jenže to nejde jelikož nevidím vůbec nic na tom mobilu. Jak teda mám ty fotky přenést pomoci PC z toho mobilu když to nejde kvůli tomu ze mobil chce povolení?
Dekuji všem za reakce, je to Xiaomi Mi 9 SE a paměťovou kartu nemá ani hdmi slot. Asi bude nejlepší výměna displaye ale nevím zda se to úplně vyplatí ale zas bych měl všechny své fotky a soubory ne? Protože pokud by se měnil jen display tak by v tom telefonu mělo vše zůstat pokud se nepletu?
Jsou pro tebe důležité fotky nebo displej?
Se rozhodni. Příště zálohuj nebo rovnou vše nastav na sd kartu a pak jen vytáhneš kartu, simku a křáp zahodíš. Tak to je. Není divu, že se tím lidi zabejvaj až, když zjistí, že nic nezálohují
Asi takhle, rozhodně fotky a soubory, jako říkám si že bych si koupil nový i tenhle nechal opravit a vytáhl z nej ty věci a pak nechal jako zánovní. Jen teda nevím jak s tím servisem a jak drahý by to bylo a hlavně jak už jsem psal, tenhle telefon nemá SD kartu jinak bych to udělal už dávno, jako tak 3/4 fotek mám na Google ale i tak me ta 1/4 proste chybí takže rozhodne je z toho telefonu chci dostat
1/4 proste chybí takže rozhodne je z toho telefonu chci dostat
...
Tak potom neřeš cenu. Je bezpředmětná...
To je jako řešit operaci slepého střeva v akutním stádiu, ale nemám pojištění a nemám hotovost na zaplacení nákladů operace, ale uzdravit se chci... Stejná logika co tu říkáš.
Výměna displeje tě přijde na cca 2000Kč.
Když se tak dívám do podmínek jednoho velkého servisu, tak píšou že u mimozáručních oprav data zůstávají pokud to stav přístroje dovolí. U záružních oprav jsou vázáni smlouvou s výrobcem a musí udělat reset do továrního nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.