Dobrý den, mám digitální hodinky Casio W-88H. Vyměnil jsem pouze baterii a od té doby nejde zvuk při budíku. Nenapadá někoho něco co bych mohl zkusit? Zkoušel jsem vytáhnout a znova vložit baterii a nepomohlo to. Děkuji
Většinou bývá piezo pískátko na zadním krytu. Zároveň jsou na něm dvě kontaktní plošky a naproti nim uvnitř hodinek dva pružné kontakty. Zkontrolujte a případně napružte tyto kontakty, aby dosedly na kryt. Pokud je to u vašich hodinek jinak, tak to nejlépe uvnitř vyfoťte (i se zadním krytem z vnitřní strany) a dejte fotky sem.
Zkus otočit zadní víčko které jsi sundal kvůli baterce. Asi jsi ho nasadil blbě. Jestli ale otočit nejde a máš ho správně, tak jsi ztratil tu pidipružinku která dělá dotyk na pípák.Pak už ti nepomůže ani svěcená voda. Takovou prťavost budeš asi marně hledat.
Přikládám fotky. Kde je prosím ten bzučák? Ta lidí pružinka tam je, ale je na správném místě? Jsou tam totiž 2 otvory, nebo mají být 2 pružinky? Nevím k čemu tam vůbec je? Děkuji
červeně označené kolečko musí být v kontaktu s červeně označenou pružinkou v hodinkách, stejně tak zeleně označená část krytu musí být v kontaktu se zeleně označeným kontaktem v hodinkách.
Zkuste případně kontakty trochu napružit a hlavně si dejte pozor, abyste tam dal kryt správně a neotočil ho o 180°
jara*
Tak zkusil jsem přehodit tu pružinku co je na fotce nahoře do druhého otvorů a zavíčkoval a ono to už funguje Prosím můžete mi to vysvětlit? Kde je ten bzučák a k čemu slouží ta pružinka?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.