Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz, rád bych si koupil nějaký domácí kino k tv, nemusí to by nic extra jen aby to vylepšilo zvuk tv zejména na zimní koukání na tv na Netflix apod, v létě telku skoro nezapnu. Díval jsem se že se dá koupit soundbar do 5000 Kč a nebo jsem se díval že bych koupil z druhé ruky domácí kino do 5000... Jako třetí možnost jsem viděl že se dají koupit i reproduktory... Můžete mi někdo poradit nejlepší variantu popř. Model díky... ![:) :)]()
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
re4zon
0x
Kup si nejake repro Edifier, podle rozpoctu a vzhledu, a budes na tom o tridu lip nez se soundbarem nebo domacim kinem v o dost vyssi cene. Treba r1700 za tu cenu hrajou vic nez dobre. Sam mam stary o trochu vyssi model a tv ozvuci ne o moc hur nez pasivni soustava za petinasobnou cenu. Samozrejme nebudes mit prostorovy zvuk, ale to s timhle rozpoctem beztak nejde.
0x
0x
Z bazaru něco koupit můžete, otázka je konkrétně co...
Soundbar ani ve dvojnásobné cenové hladině (než co máte Vy) není žádný zvukový zázrak (leda byste ještě absolvoval vojenskou službu a sloužil u dělostřelců).
Obecně vzato v této cenové relaci v podstatě nic rozumného (a smysluplného) sehnat nelze. Mluvím alespoň o "mírných" nárocích na kvalitu zvuku.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]