Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstraněné telefonní číslo

Od: michaeljorg odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, potřeboval bych poradit s omylem vymazaný telefonním číslem paní, které budu posílat balík Českou poštou. Potřebuji vědět, zda se její číslo dá někde dohledat, abych jí mohl napsat zítra, že už jsem balík odeslal. Děkuji moc za pomoc.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Když znáš adresu, tak ji napiš ať ti číslo pošle.
michaeljorg
hodnocení

Jako, že bych jí poslal pohled?
Třeba.
A tam napsat. Jsem jelito, smazal jsem si Vaše číslo. Můžete mě prozvonit?
michaeljorg
hodnocení

To má být vtip, že? *smich*

Proč vtip *sok*? Je to nejjednodušší řešení. Korespondenční lístky za 30 haléřů už bohužel neexistují. Ale jestli nevyhovuje pohled, klidně pošlete dopis v obálce;).

kami123

A až mu dojde odpověď , tak jí může poslat tu SMS, že balík je odeslaný.

hodnocení

4x

Je to slušnost, napsat jí sms, ale když jste číslo smazal, nedá se nic dělat. On ten balík dojde i bez toho.

michaeljorg
hodnocení

Uf, to jsem si ulevil. Děkuji Vám.*ua*

Co jiného vám na to říct? Já si všechna čísla zálohuju do starého tlačítkového, protože při výměně iphonu se mi všechna čísla nepřenesla. Byla to docela fuška znovu je získat, ale povedlo se:)

Ale to není váš případ.

michaeljorg
hodnocení

Já si cizí telefonní čísla nezálohuji. To je bohužel v tomto případě chyba.

hodnocení

3x

Poslala Vám SMSku? Volala Vám? Nebo jste jí volal Vy?

michaeljorg
hodnocení

Poslala mi SMSku.

Pokud jste ji nesmazal, pak má její číslo.

michaeljorg
hodnocení

Bohužel smazal. *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]