Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký telefon s dobrým zvukem byste koupili?

Od: boban® odpovědí: 14 změna:

Mám na mušce koupit buď

Sony xperia Z5 compact

Sony xperia X compact

oba jsou sice starší typy, ale dobře hrají reproduktory

nebo máte jiný tip na hudební telefon s hlasitými reproduktory?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

1x
Souhlasím. Je spousta bluetooth reproduktorů, stačí si vybrat. Od 500,- jsou zvukově neporovnatelné se zvukem z mobilu.
Přitom jsou přenosné a lehké.

hodnocení

0x
Co to je hudební telefon? Jisté zvuky vydává každý telefon, ale už z principu to nikdy nemůže být nic moc. Spíš nic. Jen jakýsi zvuk ze kterého se dá něco poznat.
hodnocení

mezi telefony jsou rozdíly velké, tyhle mají aspon dva reproduktory vepředu. jde mi i o kvalitní poslech mluveného slova

I kdyby ty telefony měly vepředu deset reproduktorů, tak to bude pořád chrastítko.
Fyziku neošálíš. V telefonu nemůže být kvalitní reproduktor, stejně jako tam nemůže být kvalitní foťák.
hodnocení

ale já neočekávám hi-fi kvalitu. Chci telefon , který má mezi telefony co nejlepší zvuk

V druhým regále, třetí telefon zprava. Nebo zleva, to je přeci úplně jedno.

re4zon
Tohle jsou opravdu stupidni nazory. Ze telefon ma reproduktor neznamena, ze aspiruje na tripasmovou hifi soustavu. Ovsem ma ho bud horsi, nebo lepsi. Rozdil muze byt o nekolik trid. Stejne jako osobak ma vetsi nebo mensi kufr a stejne je na prepravu nakladu vzdycky lepsi dodavka. Kdyby se ptal, co si ma koupit na dovoz cihel na stavbu, taky bude jedno jestli citigo nebo octavia? A kdyz to chce na mluvene slovo, tak tim spis. Hromada bt repraku je prebasovana parodie na reproduktor a sice to rve, ale rozumet neni nicemu.
Dobrá, dostal jsem za uši, ale tazatel se tak nějak stejně nedozvěděl co si má vlastně koupit.
Na cihly kupovat Octáva? Není to na palici? Je, že?
A co se týká telefonů, za svým názorem si stojím. Navíc uznávám, že co člověk, to názor. Třeba úplně odlišný od mého.
re4zon
Nedozvedel a tady se to asi nedozvi, tezko tu bude nekdo, kdo mel ty telefony oba. Ja bych si je zasel vyzkouset nekam do obchodu. Staci objednat oba, na miste zkusit a jeden tam rovnou nechat.
Neni to na palici, kdyz v tom chce nekdo vozit i deti. Znam cloveka, co s fabii postavil dva domy. Krome zakladove desky a stresni konstrukce v tom odvozil naprosto vsechno.
A ze kazdy telefon ma stejne na prd reprak neni vec nazoru. To je proste nesmysl.

Není to nesmysl. Ovšem, jelikož se v tomto neshodneme, navrhuji *mir**mir*Nač se hádat.

hodnocení

nesouhlasím

na to máte právo. A taky můžete koupit oba, přes internet, vyzkoušet a vrátit ten horší.

Já mám jeden menší BT aku repro pro muziku do sklepa a druhý reprosoustavy-reproduktor/... na práci s cirkulárkou.

hodnocení

@jmlc

jo, to už je lepší konstuktivní odpověd

oki
hodnocení

0x

Všechny telefony jsou pouze takové chrchláky - do mobilu nikdy nezabudujete normální reproduktor... stejně jako do něj nikdy nenacpete normální foťák atd.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]