Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cisteni obrazovky u TV

Od: lazer odpovědí: 1 změna:

Pekny den,vsem radcum,potreboval bych poradit,jak nejlepe,nebo cim ocistit,od prachu,vylestit led obrazovku,jestli neni nejaka vec vyrobek?Napr.Videl jsem kdysi,takovy bily plastovy deleny trojuhelnik,ktery sel rozlozit,uprostretd z jedne casti byla houbicka,ktera pri lehkem zatlaceni,se navlhcila nejakym lestidlem,pote se obrazovka tim dala vylestit.Uz netusim,jestli jsem to videl v DATARTU,nebo OKEY,jaky byl nazev.Nevite o necem takovem,co by se dalo koupit,nebo podobneho?Uz je to nejaky Patek,co jsem to videl,skoda ze ja to nekoupil.Predem,moc vsem dekuji za radu,odpovedi,popr.tip.S pozdramem,pranim hezkeho dne.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jan*
hodnocení

2x

U optika vodičku na čištění brýlí, monitorů apod. a jemný hadřík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]