Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Na Google účtu musím mít rodičovskou kontrolu, nebo bude smazán

Od: adelka* odpovědí: 3 změna:
Ahoj, nedávno mi přišel email, že na svém Google účtu si musím nastavit rodičovskou kontrolu pomocí family Link, nebo můj Google účet bude smazán, protože mi není 15 let. Nejde to nijak obejít. Ani nejde změnit datum narození, musela bych k tomu poslat fotku dokladu s datem narození. A to nejde, protože tam mám pravé datum narození, a 15 mi není. Bude mi 15 v prosinci. Ale já fakt nechci mít v mobilu rodičovskou kontrolu. Nedělám sice nic zakázaného, ale prostě nechci, aby mamka měla takhle přístup do mého soukromí, nejsem malé děcko. Stalo se to někomu z vás/vašim dětem taky? Jak to vyřešit? Prosím prosím. Už na to mám jen 3 dny a nechci o ten Google účet přijít. Existuje nějaké řešení kromě nastavení rodičovské kontroly? Díky, Adélka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Bohužel Google to má udělané tak, že to nejde nijak obejít. Takže buď Family link, nebo účet smazat...

kami123
hodnocení

0x

Pokud v upozornění není i datum vymazání, tak bych i věřil, že ty dva měsíce měsíce to vydrží.

hodnocení

0x
Nainstaluj family link a v něm zadej, že chceš zrušit rodičovskou kontrolu. Je to tuším od 13 let. Ale jestli pak budeš muset nechávat mobil odložený ti stejně trn z paty nevytrhne. A závislost je sviňa...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]