Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pračka LG (F72J7HG2W) porcuha OE, vypouštění

Od: nikola* odpovědí: 9 změna:
Pračka LG (F72J7HG2W) porcuha OE, vypouštění.
Dobrý den, pračka mi hlásí poruchu OE. Vyčistila jsem odpad, dala čištění bubnu (se savem) A stále chyba a voda v bubnu. Pak jsem odmontovala hadici od odpadu a dala do vany, znovu spustila program čištění bubnu. Voda začala vytekat z hadice proudem. Haleluja, ucpana tedy není, ale ke konci programu opět chyba a voda se celá nevypustila. Čím to může být?
Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Změřil bych výstup z hladinového čidla. Pokud chcíplo, může stále dávat falešný signál o přítomnosti vody

Chyba PE
Chyba hladinového spínače - Snímač hladiny vody nefunguje správně. Odpojte síťový kabel, počkejte 10 sekund a spusťte cyklus znovu. Pokud se bude situace opakovat, uzavřete vodovodní kohout, odpojte pračku a kontaktujte oddělení Podpory LG.
nikola*
hodnocení

Tohle udělám jak?

hodnocení

0x
Filtr je čistý? lg.com/... pokud nic nepomůže, pomůže SERVIS z odkazu
Chyba OE
Chyba vypouštění - Pokud se voda neodčerpá během 5 minut, objeví se OE (chyba vypouštění). Odtoková hadice může být zalomená nebo ucpaná nebo může být ucpán vypouštěcí filtr.
doplněno 07.10.21 18:19: Zkouška vytažení kabelu ze zásuvky a znovupřipojení závadu neodstranila?
nikola*
hodnocení

Bohuzel neodstranila

hodnocení

0x

Možná blbá myšlenka - ale nemůže být chyba v tom odpadu ( např. podomítkový sifon), od kterého jste tu hadici při čištění odpojila a dala do vany? Zkuste dát cyklus praní a hadici nechat ve vaně, ale pozor, ať je aspoň v minimální předepsané výšce, ať nevyteče buben.

nikola*
hodnocení

Odpady jsem právě vyčistila. To mě také napadlo. A nic.

anna*
hodnocení

0x
Stejný problém...jak jste nakonec vyřešila?

hodnocení

0x

U jedné pračky lg byla ucpaná hadička, co vede ze spodu vany do hladinového spínače. Vyřešeno odpojením od hladin. spínače a profouknutím směrem do jímky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]