Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová sluchátka s dosahem přes 10m

Od: deathinjune odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

poradíte mi někdo, prosím, ohledně sluchátek (a to s bluetooth), které bych mohla připojit se stolním PC (mám tam konektor bluetooth 5) - cenová relace nějak do těch 3-4 tisíc? A aby taktéž měly dlouhý dosah, většina má do 10 m, potřebovala bych víc - aspoň těch 20m.

Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dosah je dán třídou protokolu a přirozeně hlavně překážkami.

Možná by stálo zauvažovat jestli by nebyly lepší wi-fi než bluetooth. Zkuste si třeba appkou v telefonu poměřit sílu wi-fi signálu všude kde byste s těmi sluchátky chodila.

Já mám HyperX Cloud Stinger Wireless a v pohodě to dávají po celém domě i v určité vzdálenosti na zahradě.

hodnocení

0x

Pokud mohu poradit, určitě se poohlédněte po Wi-Fi. Vyzkoušel jsem několik různých, hledal jsem ale "otevřený" systém. Nakonec jsem skončil u těch v příloze a nemohu si je vynachválit. Není to sice žádné Hi-Fi, ale pro můj účel bohatě postačující a hlavně dosah cca 30m v domě a po nabití výdrž asi 5 dní (podle doby použití). Mají ale dost nekomfortní přístup k nabíjecímu konektoru, na druhou stranu nejsou až tak moc drahé.

Bezdrátová sluchátka s dosahem přes 10m

hodnocení

0x
Bluetooth sluchátka spárovaná s telefonem mají větší dosah než 10 metrů.
S počítačem si myslím bude problém a byl by asi potřeba bluetooth vysílač.
Osobně nemám vyzkoušeno.

maciuch
hodnocení

0x

Na dosahu signálu záleží na spoustě věcí. Jestli mezi zařízeními máš překážky, rušení atd. Jaký druh sluchátek preferuješ? Špunty, pecky nebo náhlavní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]