Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradíte mi někdo, prosím, ohledně sluchátek (a to s bluetooth), které bych mohla připojit se stolním PC (mám tam konektor bluetooth 5) - cenová relace nějak do těch 3-4 tisíc? A aby taktéž měly dlouhý dosah, většina má do 10 m, potřebovala bych víc - aspoň těch 20m.
Děkuji.
Dosah je dán třídou protokolu a přirozeně hlavně překážkami.
Možná by stálo zauvažovat jestli by nebyly lepší wi-fi než bluetooth. Zkuste si třeba appkou v telefonu poměřit sílu wi-fi signálu všude kde byste s těmi sluchátky chodila.
Já mám HyperX Cloud Stinger Wireless a v pohodě to dávají po celém domě i v určité vzdálenosti na zahradě.
Pokud mohu poradit, určitě se poohlédněte po Wi-Fi. Vyzkoušel jsem několik různých, hledal jsem ale "otevřený" systém. Nakonec jsem skončil u těch v příloze a nemohu si je vynachválit. Není to sice žádné Hi-Fi, ale pro můj účel bohatě postačující a hlavně dosah cca 30m v domě a po nabití výdrž asi 5 dní (podle doby použití). Mají ale dost nekomfortní přístup k nabíjecímu konektoru, na druhou stranu nejsou až tak moc drahé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.