Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektricka decka na bedra, jaka max.teplota?

Od: zname odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, jen takový dotaz, koupil jsem si elektrickou decku Sanitas SHK 55, 100 W, na bedra a nakonec jsem ji musel vratit, protoze decka, ktera sotva hreje je mi na nic. Zapnul jsem ji na maximalni 3.stupen a bylo to sotva teply (oficialni max.teplota nebyla nikde uvedena). Kdyz jsem ji vracel, pani prodavacka rikala, ze normalne funguje a ze to je normalni teplota. Mezitim jsem volal na jine zdravotni potreby, tam mi rikali, ze maji decku s max.teplotou 70°C. Proste shanim neco co by ma bedra skutecne zahralo. Jaka je vase zkusenost s temi deckami? Jake jsou vykonnejsi? dekuji, zname

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

70°C je MOOOC . Mám ten dojem, že těsně nad 60°C dochází k poškození lidských tkání / mám ten dojem, že se poškozují bílkoviny v tělsné tkáni/ a např voda 55°C na ruce / a to ruce jsou poměrně dost "odolné"/ již velmi pálí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]