Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Xiaomi - The system has been destroyed

Od: jm odpovědí: 6 změna:
Ahoj, dnes jsem si na svém xiaomi telefonu dal aktualizovat MIUI. Asi po minutě mobil zhasl a napsal "The system has been destroyed, press power button to shutdown". Mobil nejde nijak zapnout a přes tuto ikonu se nikam nedostanu.Nevíte někdo prosím, jak tento problém vyřešit?Předem moc děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jinyjm
hodnocení

0x
Zkuste tovární nastavení. Systém se podělal
jm
hodnocení

Bohužel, tovární nastavení ani nejde spustit, při každém pokusu o něj znovu vyskočí toto.

kami123

Zkoušels to dvoutlačítkovou metodou?

hodnocení

0x
Pokud nepomuze tovární nastavení (osobně si myslím, že nepomůže, protože chyba bude v systémovém oddílu a na ten nemá tovární nastavení vliv), tak Xiaomi jde poměrně jednoduše přehrát. Je potřeba najít si originální firmware, program Xiaomi MiFlash, telefon spustit do Fastbootu a nahrát to tam.
Potom bude mobil jako nový.
miuios.cz/...
jm
hodnocení

Děkuji za odpověď. Jestli jsem to správně pochopil, tak dojde i ke smazání všecj věcí na mobile? Nebo se mi jen mobil "odemkne"?

Když tam vyberete možnost "2.save user data - flash_all_except_storage.bat", tak to zachová soubory v úložišti (fotky, videa, stažené soubory, hudbu...). Ale o data (nainstalované aplikace a jejich data, nastavení) tuším přijdete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]