Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vodafone pomaly internet data v mobilu

Od: jan* odpovědí: 10 změna:
Dobry den vcera jsem si koupil novou sim cartu s cislem od vodafonu a vzal jsem si balicek s neomezenym internetem s volani za 799kc mesicne.Ale internet mi pracuje v mobilu pomalu.Je uz doma rychlejsi wifina.Tak jestli jste mel nekdo stejny problem.Aby mi ten internet v mobilu sel rychle?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koupil jste si tarif s rychlostí internetu 10 Mb/s. Mají to dokonce psané přímo na stránkách, nijak to netají, že je ta rychlost takto omezená. Takže buď se s tím smíříte, nebo si připlatíte. Za 1200 mají "neomezenou"rychlost.
vodafone.cz/...

jan*
hodnocení

Je divny kdyz pisou 10mb za s.Kdyz dam mereni internetu wifi od grape tak mi to nameri 10.5ms za sekundu a vodafone data tak to pomalu meri a pak to nameri 0.13mb. hodnotu.
minitroll
Změřte to normálně na speedtest.net a dejte screenshoty. Z vašeho zmqtenwho popisu nejde nic poznat. Co máte za telefon? Na přejmenování jakou technologií jste připojený? (Tj. co vám svítí nahore na displeji)

kami123
hodnocení

0x

VDF se tyto dny potýká s problémy. Někde nejese net vůbec.

vodafone.cz/...

jan*
hodnocení

Mam mobil xiaomi M3 poco.Kdyz zapnu data tak tam mam vedle signalu misto wifi E.
minitroll
Tak si někde v nastavení site zapni 4G/LTE
Ano, zapni si v telefonu 4G. Pro jistotu si zavolej na infolinku jestli to tam mají taky puštěný.
minitroll
Operátor nic pouštět nemusí. Samozřejmě za předpokladu, má má tazatel LTE SIM
Většinou operátor nic pouštět opravdu nemusí. Ale občas nastane nějaký šotek a pustit musí. Sám jsem s tím na jaře bojoval.
T - mobile, u nich šel internet jedna radost, ten samý telefon s Vodafone a jen se to ploužilo. Inu Edge víc neumí. Na prodejně Vodafonu poradili vyměnit kartu. I s novou kartou stejná rychlost.
Tak tedy infolinka. Otázka jednoho telefonu, tam holčina jednou klikla a ejhle, už to chodilo.

jan*
hodnocení

Tak jsem se dival a v mobilu to mam nastaveny v poradku tak jsem byl ve vodafonu a opravdu byla chyba u nich nemeli to tam nastaveny tak ut to funguje rychle 4G.Dekuji vsem za radu.preji.hezky zbytek dne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]