Nejste přihlášen/a.
Dobry den vcera jsem si koupil novou sim cartu s cislem od vodafonu a vzal jsem si balicek s neomezenym internetem s volani za 799kc mesicne.Ale internet mi pracuje v mobilu pomalu.Je uz doma rychlejsi wifina.Tak jestli jste mel nekdo stejny problem.Aby mi ten internet v mobilu sel rychle?
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
vodafone.cz/...
jan*
Je divny kdyz pisou 10mb za s.Kdyz dam mereni internetu wifi od grape tak mi to nameri 10.5ms za sekundu a vodafone data tak to pomalu meri a pak to nameri 0.13mb. hodnotu.
Většinou operátor nic pouštět opravdu nemusí. Ale občas nastane nějaký šotek a pustit musí. Sám jsem s tím na jaře bojoval.
T - mobile, u nich šel internet jedna radost, ten samý telefon s Vodafone a jen se to ploužilo. Inu Edge víc neumí. Na prodejně Vodafonu poradili vyměnit kartu. I s novou kartou stejná rychlost.
Tak tedy infolinka. Otázka jednoho telefonu, tam holčina jednou klikla a ejhle, už to chodilo.
T - mobile, u nich šel internet jedna radost, ten samý telefon s Vodafone a jen se to ploužilo. Inu Edge víc neumí. Na prodejně Vodafonu poradili vyměnit kartu. I s novou kartou stejná rychlost.
Tak tedy infolinka. Otázka jednoho telefonu, tam holčina jednou klikla a ejhle, už to chodilo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]