Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde spustit aplikace zásilkovna

Od: zenko odpovědí: 12 změna:
Dobrý den,
na telefonu běžně používám aplikaci zásilkovna.
Včera jsem potřeboval poslat balíček a po otevření aplikace mi to píše hlášku: java.security.cert.CertPathValidatorException: Trust Anchor for certification path not found.
Zkusil jsem aplikaci odinstalovat a restartovat telefon, pak znova nainstalovat, ale je to stejné.
Neporadil by mi někdo prosím co dělat?
Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katka*
hodnocení

0x
Mi se stalo to samé. Psala jsem email s dotazem na zásilkovnu, ale zatím bez odpovědi.

beruska11
hodnocení

0x
Mě se to také stalo a nevím co dělat, budu koukat, ale už jsem nervózní, také jsem znovu nainstalovala a nic.

kami123
hodnocení

0x

dejte tomu čas.

google.com/...

zenko
hodnocení

Moc tomu nerozumím, je potřeba počkat na nový certifikát, který pak někam musím vložit?
kami123

Problém nemusí být jen u tebe.

zkus nejdřív třeba expired-r3-test.scotthelm/...

zenko
hodnocení

Zkusil jsem a vyjelo mi:
Success: Your device is able to connect to a server using the expired R3 Intermediate certificate.
kami123

Pak problém nebude na tvé straně, ale u nich.

Je možné, že za to může i něco jiného.

katka*
hodnocení

0x
Problém se týká operačních systému Android 6.1 a méně. Doporučila bych tak vyzkoušet aplikaci na jiném mobilním telefonu s novější verzí Android 7.0 a vyšší, nebo iOS. Jedná se o neplatnost certifikátu na serveru, a dle jejich vyjádření by měl být odstraněn zhruba v půlce října.
zenko
hodnocení

Já mám v telefonu Android 7.0 a nejde mi to.
Asi počkám do půlky října, snad se to brzy napraví a půjde to všem.
Zbytečně sami přicházejí o kšeft.

kami123
hodnocení

0x

Jen pro mou zvědavost.

Zkuste si v telefonu nastavit čas o dva týdny zpět a zkuste aplikaci znovu.

veb
hodnocení

0x

Mně to hlásí totéž. Prostě se jim to vysypalo. Musíme počkat.

zenko
hodnocení

Už to jede, chyba byla opravdu na straně zásilkovny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]