Dobrý den, na telefonu běžně používám aplikaci zásilkovna. Včera jsem potřeboval poslat balíček a po otevření aplikace mi to píše hlášku: java.security.cert.CertPathValidatorException: Trust Anchor for certification path not found. Zkusil jsem aplikaci odinstalovat a restartovat telefon, pak znova nainstalovat, ale je to stejné. Neporadil by mi někdo prosím co dělat? Děkuji
Problém se týká operačních systému Android 6.1 a méně. Doporučila bych tak vyzkoušet aplikaci na jiném mobilním telefonu s novější verzí Android 7.0 a vyšší, nebo iOS. Jedná se o neplatnost certifikátu na serveru, a dle jejich vyjádření by měl být odstraněn zhruba v půlce října.
zenko
Já mám v telefonu Android 7.0 a nejde mi to. Asi počkám do půlky října, snad se to brzy napraví a půjde to všem. Zbytečně sami přicházejí o kšeft.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.