Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli nemáte někdo tip kam nechat udělat fotky z digitálu?Dříve jsem to posílala do Droxi drogerie a i když jim tam zadáte,že chcete rozměr 9x13 apd..tak vám udělají každou fotku jinak velkou (lišily se fotky i o půl cm..) a nekvalitní..Pak jsem zkoušela Happy foto a tam zase pokud neni akce tak to mají drahý..posílám tak po 200 fotkách (jednou asi za 3 měsíce + - ).Díky za tipy .Nenynka
Nam se osvedcilo Foto Skoda - palac Langhans ve Vodickovy. Jsou to profici a ceny jsou prijatelny, delali jsme tam velkej objem skolnich fotek.
nenynka*
Dá se to objednat po internetu?
derek*
on existuje nekdo s tiskem digitalnich fotek, kdo by nebyl na netu? ) online.fotoskoda.cz/cgi-bin/wbcgi.exe/fotoskoda/efoto/vstup.htw
khonsun*
www.fotostar.cz
ewa*
Já vyzkoušela asi čtyři digilaby,nakonec jsem zůstala u Fotostaru,zdá se nejkvalitnější,zároveň i nejlevnější.Odesílání fotek on-line je také bezvadné.
ahoj, já posílám fotky do fotografie ( www.fotografie), mají tam prográme digibox, který si stáhneš a pak jen posílaš, při takovém objemu navíc vyjdou fotky velmi dobře.
Podle me je nejlepsi zpusob zkusit zjistit ktery fotoshop ma vydejni misto v tvem meste. Ja delam fotky na www.digimax.cz . Poslu je prez net na vyvolani, zadam kam se maji fotky po udelani poslat. Do tri dnu prijde mail ze fotky jsou tam a tam pripraveny k vyzvednuti. Vyhoda je ta,ze neplatite postovny ani (v pripade Digimaxu) zadny pausalni poplatky za zakazku, ale jen a pouze cenu fota x pocet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.