Nejste přihlášen/a.
prosím o radu, ako dosiahnem toho, že sa mi zobrazí dátum z videokamery keď ho stiahnem do PC? Na kamere dátum mám, ale keď video stiahnem do PC tam už neni. Prečitala som celý návod ku kamere a nenašla som tam radu.
ĎAKUJEM
No pokud to datum není na videu (jako že asi nebude), do PC ho nestáhneš. Kamera ti ho zobrazí přes natočené video.
ja ho na videu mam, ale nemam ho po stahnuti do PC. A stahujem z dvoch druhov kamier z takou co ma pasku a z takou co ma pevny disk. A ani na jednej sa mi to neztahuje s tym datumom.
Vždyť to píšu, že to nestáhneš. To datum nemáš na videu,ale jen v kameře a přes běžící záznam se ti pouze zobrazuje. Pokud by bylo přímo v obraze, viděl by si ho na PC.
Tak od začátku. Já osobně nesnáším ve fotografii otisk - vodoznak datumu a času. Digitální fotoaparáty přesné informace zapisují skrytě do dat fotky. Tahle informce jse jmenuje EXIF info. Něco podobného zapisují kamery. Používám balík kodeků K-Lite Codec Pack, jeho součástí je vynikající přehrávač multimédií Media Player Classic. Otevřete s ním originál. video z kamery a zobrazte vlastnosti Shift+F10, otevřít záložku MediaInfo a v horním odstavci je zobrazen čas záznamu.
doplněno 16.03.10 18:34:Samsung zapisuje na kartu ve formátu H264 a Panasonic na pásku formát DV, by nemělo mít vliv. Slušný výrobce kamer funkci zápisu času nahrávání do záznamu má.
diky, ale v tomto programe sa z toho neda urobyt film Aj s tym casom? Ja to potrebujem dat potom este na DVD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.