Dobrý den, potřeboval bych k PC stolu dotáhnout prodlužovačkou elektřinu. Nebudu Vás zdržovat konstrukcí stolu, zkrátka ideální by bylo, kdybych skrze jednu desku vyvrtal díru a tou dírou prostrčil prodlužovací kabel (typ zástrčka-vodiče), abych memusel dělat díru na celou zástrčku, či zásuvku. Otázkou je, co dát na stranu s vodiči. Buď zásuvku (zásuvkový konec, typ na prodlužovačku), nebo klasickou krabici se zásuvkou a přidělat na spodní stranu desky stolu. Všude mi ale bijou majáky na poplach - pozor vyhoříš... Nedělá se nějaká bezpečná krabice se zásuvkou, která by se dala přichytit přímo na desku stolu (dřevotříska)? Když se dělají výklopy do kuchyňské linky (také dřevotříska + riziko, že někdo něco vylije na linku)... V mém případě by byla zásuvka pod deskou. Děkuji
já tam vložil přímo tu pevnou - kdy se vrtá celá velká díra na zásuvku- to vidím jako esteticky nejpřijatelnější. Ale jak si to čtu znovu, chcete provléct jen kabel - takže to si našroubujete do desky toto hnusné gme.cz/...
Tak tímto děkuji všem rádcům za dobré rady a tipy. Zvolil jsem tu variantu, že použiju vnější zásuvku a přivrtám na desku stolu. Nebude skoro vidět (pod deskou stolu). Hezký den/večer všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.