Dobrý deň, mám problém s presunom fotiek na SD kartu. Aplikácie som presunula z internej pamäte jednoducho, fotky som sa snažila presunúť podľa návodov cez Moje súbory , tým že som skopirovala DCMI súbor, avšak SD kartu mi pri možnostiach prilepená nezobrazuje, myslím tým, že v aplikácii Moje súbory mi ukazuje len,že mám uložené veci v internej pamäti.Avšak ak si otvorím Nastavenia telefónu , ukazuje mi rozdelenie uloženie na Internú pamäť a SD kartu. Neviete mi poradiť, neviem či môže byť chyba v Androide Lollipop alebo ešte si spomínam, že na začiatku, keď som si SD kartu kupovala ,tak som si ju nastavila aby sa správala ako interná pamäť. Dá všetky rady vopred ďakujem. PS: stiahla som si aj iné aplikácie Správca súbor, My files ale nikde mi SD kartu nezobrazuje.
Tipuju to na způsob fofmátování. Při formátování jako interní úložiště se bere karta jako součást vnitřní paměti. Aby bylo možné fotky přesunout, zřejmě by musela být karta formátovaná jako externí úložiště.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.