Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Prosím poraďte. Jsem u o2 roky a spokojen, nikdy jsem nic nepotřeboval, ale teď jsem zjistil, že jde bez problemu vyjednat retenční tarif.
Mám dve nabídky u o2 a vodafone.
Vodafone vychází lépe na data a o 200kč levněji. Řešil jsem pokrytí, koupil jsem si sim u vodafone a všude stejné často lepší vodafone, kromě sklepů v Brně :D. Fakt je, že o2 má asi lepší pokrytí.
Kam přejít?
1500kc za 4 čísla u vodafone 50gb dat a vse neomezene nebo o2 14,14,14,4gb za 1700kc.
Díky zw vaše zkušenosti
Už jsem přečetl celou mobilmanii s vsechny Fb stránky
Prosím poraďte. Jsem u o2 roky a spokojen, nikdy jsem nic nepotřeboval, ale teď jsem zjistil, že jde bez problemu vyjednat retenční tarif.
Mám dve nabídky u o2 a vodafone.
Vodafone vychází lépe na data a o 200kč levněji. Řešil jsem pokrytí, koupil jsem si sim u vodafone a všude stejné často lepší vodafone, kromě sklepů v Brně :D. Fakt je, že o2 má asi lepší pokrytí.
Kam přejít?
1500kc za 4 čísla u vodafone 50gb dat a vse neomezene nebo o2 14,14,14,4gb za 1700kc.
Díky zw vaše zkušenosti
Už jsem přečetl celou mobilmanii s vsechny Fb stránky
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
jmlc®
0x
Říkává se, že pokud něco člověk nezkusí, neví, že je to horší, než původně měl.
Já bych ale O2 vůbec nezkoušel. Problémy se signálem nemáte - jen je "lepší" (netuším na základě čeho toto uvádíte).
Je to levnější za více dat - ročně je to rozdíl 2400 kč jestli dobře počítám.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]