Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android pro Samsung Galaxy S4

Od: ivanh* odpovědí: 3 změna:

Tuší někdo, jakou nejvyšší verzi Androidu "utáhne" Samsung Galaxy S4?

A mmch. jak lze vůbec v tomto typu Android aktualizovat? Vzpomínám si, že kdysi jsem to dělal a neměl jsem s postupem žádný zásadní problém, teď to ale (i jako poměrně poučený uživatel) marně kdekoliv v menu hledám. Nemůže to souviset právě s tím, že vyšší verze A., než která je nainstalovaná, už tam prostě nejde?

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Existuje pro to LineageOS 18 s aktuálním Androidem 11. Ale budete si muset najít návod jak na to (Samsungy jsem zatím nedělal). Není to jen stáhnout a nainstalovat, protože to není oficiální verze softwaru. A taky musíte počítat s tím, že prostředí systému bude značně jiné, než na jaké jste byl ze Samsungu s TouchWiz nadstavbou zvyklý.
Vyžaduje to odemknutí bootloaderu a instalaci alternativní (custom) recovery.
Něco málo ohledně toho zde: rootmygalaxy.net/...

olinl
hodnocení

0x

Do Androidu se posílají aktualizace, ty "nahrazují" vyšší verze a samozřejmě záleží i na hardware telefonu. V záruční době přeinstalovat verzi Androida je riziko, později už to nemívá význam..

ivanh*
hodnocení

Prima. A teď zkuste odpovědět na to, na co jsem se doopravdy ptal. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]