Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Koupil jsem tuto nabiječku. Podám mi někdo informace o ní a o baterce na fotce... Děkuji.
mám velmi podobnou nabíječku, má ale asi jiný štítek, myslím že je to HAMA.
Je ale stavěná na baterie max do 1600mAh, baterie s vyšší kapacitou nabíjím 2x (po skončení nabíjecího cyklu zhasne kontrolka)
To máte tu baterku jen jednu? obávám se, že samotnou ji nenabijete
Ale doba nabíjení je děs ...
Ani strýček Google nepomohl. Jen že samostatná nabíječka má hodnotu 3 dolary.Pokud nabíječku jste si koupil jako sadu včetně akumulátorů, tak na štítku bude napsána doba nabíjení pro jmenovitou kapacitu. Také jsem viděl podobnou v jiném obalu, jediná automatika je vnitřní časovač. Po skončení cyklu zhasne LED, čas pevně dán. Nabíjet lze jen v páru. Tak nabíjet jen vybité aku a pokud přerušíte nabíjení, tak časovač znovu jede od začátku. Nepoužívejte ji na drahé značkové aku. Na ně kvalitní nabíječku s nabíjecí automatikou podle delta křivky.
Taketo nabijačky zvyknu zhruba nabijat tak že kolko maju miliamperhodin tolko hodin sa nabijaju baterky.Ta tvoja by sa mala nabijat asi 23 hodin.Samozrejme len v pare.(700 maH asi 7 hodin,1500 maH asi 15 hodin atd...)
Podla mna ta nabijačka nema žiadnu automatiku ani časovač.Doma mam niečo podobne.Tie ledky su tam len na to aby majitel vedel že nabijačka je v siti a v nej su založene baterie.Budu svietit stale kym nevyberiete jednu alebo obe baterie.
Preto treba davat pozor na nabijaci čas a davat nabijat len vybite baterie.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.