Nejste přihlášen/a.
Nedokázal by mi někdo říct jaka je lepší?
Buď Xiaomi
Xiaomi Mi Air Purifier Pro EU bílá, nebo
ETA Ventum 1569 90000 bílá díky
1x
Osobně mám Xiaomi, takže bych nejspíš doporučil také ten, jen mohu za sebe doporučit spíše Pro H, který má o něco lepší filtr a delší interval výměny. ETA má zase "výhodu" ionizátoru. Sám mám více produktů od Xiaomi a přes Mi Home se dá vše parádně propojit a nastavit, jen je to v určitých ohledech lehce krkolomné.
0x
Koukám, že ETA má cca poloviční vzduchový výkon a téměř dvojnásobný příkon. Krom toho má vyšší hluk. Ale vzhledem k tomu, že si tam každý píše co chce, tak bych z toho nedělal unáhlené závěry.
Já osobně jsem k takovýmto čističkám vzduchu dost skeptický. Ne, že by nefungovaly, ale vyžadují údržbu (výměnu filtru, nebo v případě elektrostatických čištění) a to 90% lidí dříve či později přestane bavit. Nejhorší to je s uhlíkovým filtrem, pokud je tkaninový, tak odhaduji interval výměny tak jeden týden. Ukažte mi někoho, kdo to bude dělat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.