Zdravím, chtěl bych se poradit jak nabít nalezenou svítilnu co je na fotce? Svítilna teď svítí slabě, netuším zda bych musel použít stejnosměrný zdroj s určitým napětím nebo ostrých 230V ze zásuvky? Uvnitř jsou nabíjecí 4 články asi 1.2V. Díky
Mělo by se nabíjet normálním síťovým kabelem, nabíječku to má v sobě. Pozor, má to i paralyzér, tak ať nezapnete špatný vypínač a nenakopete sám sobě zbrane-tuza.cz/... Já bych té Číně ovšem moc nevěřil a radši bych to zkusil nabít se žárovkou v sérii, kdyby náhodou, tak ať omezíte proud.
ruda*
Síťovým kabelem to zkusím nabít, vypadá to opravdu i na ten paralyzér se svítilnou.
ibanez*
No jo, 90% sveta je z ciny a kdyz jdem do obchodu beztak si kupujem cinu nekolikrat predrazenou a prenalepkovanou, takze neni co resit. (Svitilna se zapojuje pres kablicek do zasuvky, resil jsem neco podobneho, horsi je ale sehnat ten kablik...
ruda*
Tak už to běží, podařilo se to síťovým kabelem nabít a svítilna svítí. Měl jsem to rozdělané a od paralyzéru tam vedou dva dráty k předním plechům, ale paralyzér nefunguje. Musí být dobrý kontakt k těm plechům nebo by to mělo jiskřit i tak?
... předejte na obecní úřad v místě nálezu, zpravidla delegováno na obecní/městskou policii, pokud je v místě.
Uvádí i Policii České republiky. Z vlastních zkušeností. Pošlou Vás na obecní/městský úřad nebo budete dlouho čekat na sepsání zápisu o nálezu. Jednou jsem na PoliciiČR předal nalezené klíče od auta. Až po 2 hodinách jsem opouštěl služebnu. Jsou zahlceni. A to nebylo v Praze.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.