Oukitel 15 and.10 - Nevím jak přesunout Z SD na Int.uložiště. (dokonce nelze změnit úložiště) V orig.apce není možnost Při stáhnutí jiných Manager složek , zase ukazují chybí SD ♂ Pomóooc...
Zkuste to přes PC, ( to by mělo jít ) pokud jste to tedy již nezkusil.
doplněno 20.09.21 11:51:
no jo ale v PC se vám zobrazí SD a interní úložiště
doplněno 20.09.21 12:06:
U mne na andr.10 - nastavení - další nastavení - úložiště -a pak tam mám interní úložitě a dole karta SD , obojí jde otevřít a pak přesouvat třeba videa , fotky z jednoho úložitě na druhé.
Předpokládám že je to tel s androidem. Záleží to na aplikaci, ale vlezte do nějakého správce souborů, třeba files, file manager. Najdete soubory, adresáře které chcete zkopírovat. Podržet prost nad tou polozkou, vyberte kopírovat. Buď se vás to zeptá kam kopírovat, nebo přejděte do cílové složky a dejte vložit.
Na tom videu není vůbec nic vidět. Ale je fakt že jsem na YouTubu úplně zapomněl, dík. Já na to přijdu ale ukazuje mi to pořád jenom jedno úložiště né dvě, jako na jiných telefonech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.