Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interní úložiště ostatní 20 GB

Od: qwertzzzz odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
co je těch 20 giga v položce ostatní?
Položku Ostatní nelze rozkliknout.
Děkuji za rady.

Interní úložiště ostatní 20 GB

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Stáhni si apku DiskUsage, nech s ní proskenovat paměť a hned uvidíš, co ti zabírá kolik místa. "Ostatní" je vše, co nespadá do zbylých možností, můžou to být třeba soubory záloh (u mě jsou).

hodnocení

0x
U notebooků to bývá prostor kde je uložená instalačka systému pro případ že chceš udělat změnu do továrního nastavení. Rozkliknout ji nemůžeš protože do ní systém nevidí a spouští se předem určenou kombinací kláves. Smazat bys ji dokázal jen přes linuxový nástroj pro správu disku G.parted
Vždyť to je telefon *smich*

Na poradnu chodím většinou přes mobil v práci. Takže obrázky jsou většinou mizerné. Omlouvám se, že jsem přehlédl že to je v sekci mobilních tydlifounů.

qwertzzzz
hodnocení

V "ostatni" bylo 7 GB fotek, byly v galerii v koši.

Nebylo zbytí, tak hard reset. A "ostatní" 0 GB. Jak jsem instaloval a aktualizoval aplikace tak se "ostatní" zase plní, nyní 9 GB.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]