Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O2 za dobití kreditu na Poště měsíc volání do O2 sítě zdarma

Od: nemec odpovědí: 5 změna:
Při dobití za 300Kč na přepážce Pošty platí že mám volání do sítě O2 na měsíc zdarma? Děkuji za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Používám v mobilním telefonu i předplacenou SIM kartu od O2 a za dobití za 300,-Kč mám volání do O2 a jejich pevných linek + 20 MBit internetu na jeden měsíc "zdarma". Je jedno odkud/přes co se částka na SIM kartu dobije.

A k čemu to je? Jak poznáte kdo je z klanu O2? A 20 MB dát? K smíchu, to prodatujete za pár minut
olinl

arne co jsem zjistil, tak je to "nejlevnější" forma volání-od O2 určitě, možná i od ostatních operátorů a bez závazků tj. měsíčních poplatků-paušálu. Platnost kreditu na půl roku-potom opět dobít z účtu za 200 případně za 300,- Kč, s dobrou sítí a případně stále dostupným "lidským" operátorem. K smíchu je opravdu těch 20 Mbit.. Předčíslí O2 lze zjistit na netu a dá se to zapamatovat, případně se v telefonu ozve: "Voláte do jiné sítě operátora".

To "Voláte do sítě..." jsem nikdy neslyšel. Ani u TM, ani u VOD.

Mně to u Vodafonu hlásí taky, přestože mám neomezené volání do všech sítí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]