Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC verze na stálo ve Firefoxu

Od: jeneralka

Ahoj, co používáte na prohlížení internetu na android zařízeních? Dlouho používám Firefox, asi před rokem proběhla velká aktualizace, která Firefox úplně změnila, nevyhovoval mi, tak jsem se ze zálohy vrátil k verzi 68.10.1, a úspěšně onkotuju aktualizace. Tuhle verzi mám nastavenou tak, že se všechny stránky zobrazují ve verzi pro PC, a upřímně, jinak to nechci. Nyní mám však nový telefon a chtěl bych používat soudobý Firefox a přesvědčit ho, aby PC verzi na stálo uměl taky, překlikavat u každé stránky je nesmysl. Existuje nějaká možnost? To, že nová verze neumí dalších 80% funkcí té starší překonám.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tohle umí chrome a taky opera.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]