Zdravím všechny, Kameru Gopro hero 9 když nastavím délku nahrávání videa no limit tak videa se nahrávají pouze v délce 8 minut. Jakmile je 8 minut ukončí nahrávání videa a natáčí od znova dalších 8 minut a takto pořád dokola. Proč kamera nenahrává delší záznam v kuse? Paměťové karty jsem zkusil všechny a pořád problém přetrvává. Ví někdo co s tím? Děkuji za radu
No nesdělil jsi podstatnou informaci. Jakou kapacitu má paměťová karta. Jestli 8 GB, tak se není čemu divit. Při FHD a 120 FPS by to tak zhruba odpovidalo.
Paměťová kartu jsem zkoušel jak 32GB tak i 64GB zkoušel jsem i naformátovat karty a pořád kamera nahrává ve smyčce 8 minut déle ne pak po 8 minutách opět točí další 8 minut a takto do zaplnění karty. Nahrávání videa v rozlišení 1080((RESFPS)
Řekl bych, že nahrávky jsou rozdělené na úseky, které se dají později rozlišit podle data a času nahrávky. Časy budou někde v seznamu nahrávek.Potom lehce vyhledám potřebnou nahrávku. Při zaplnění karty se nejstarší nahrávky mažou a přepisují. Kdyby byla jedna dlouhá, při zaplnění karty se vymaže! Záznam kolize a pod. bude fuč! Potom mi je kamera na houby Moje Kamerka má zvlášť fotky, otřesy, nahrávání jízdy.
Máš skutečně režim video a né LOOPING? A teď se zeptám jak pro blbce, ale co to znamená že nahrává od znova? Jako že se vynuluje čas? Předchozí nahrávka pak na úložišti není? A ještě jedna kontrolní otázka (nebo položená jinak) , při prohlížení v PC nějaký nahraný materiál chybii? Mě třeba nahrává gopro delší nahrávky na kameře v kuse, ale na kartu sou rozdělené po 5 minutách (4GB), což by s tím mohlou souviset. Mě gopro docela se chová zabugovaně. Někde se sekne, někde při nahrávání, někdy po vypnutí zustane zaseklé, někdy se zapne a hlásí 0% baterky, ale po dalším zapnutím ihned správná procenta. Zkusil jsi formátovat kartu v kameře? Čili to divné chování je jen v kameře nebo i výsledný materiál na kartě je jiný než by měl být? Napadá mě že jde o tepelnou ochranu, kdy se ukončí nahrávání, ale to zase nedává smysl když to pak zase jede dál. Jak dlouhý usek je nenatočený?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.