Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Pokukuji dlouho na mobil Motorola Moto G30.Ale objevil jsem Realme 7 ,který je v "akci "levnější /3 990 Kč/.Tak který si mám radši vybrat?Děkuji
je to o prioritách
Aktuálně mám realme 6S - celkově jsem spokojen s foťákem, displejem.. to je tak asi vše.
Díky lepšímu dispeji je výdrž baterie slabá. Nejsem si jist, jestli bych před koupí uvažoval tak jako dnes - první půlrok se mi to líbilo, teď bych raději lepší baterku.
Jednou za čas se mi sekne - netuším proč, nemám tam nic narvaného, ale na chvilku zamrzne. Na jednu stranu mne potěšilo, že nemá blikátko - informační diodu při došlé zprávě.. někdy to zase zamrzí.
Sousedovi jsem pořídil telefon VIVO - netuším přesně typ, jen chtěl minimálně 4/64 paměť. Pořád mi nadává, že to je k ničemu, že se do toho složitě dostává kvůli vstupu otiskem nebo obličejem... - pracuje manuálně, ruce mokré-rozmočené a ksicht má každou chvilku jinak kvůli vousům + je vožralej pod vobraz... -
Konečné rozhodnutí je vždy na vás, tazateli - jedna výhoda může být pro jiné nevýhodou...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.