Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se stahováním

Od: pollondro odpovědí: 6 změna:
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Koupil jsem si tablet Lenovo M10 plus. Bohužel s tabletem nemůžu nic stáhnout. Ani film vůbec nic. Stahování se zahájí. A běží. Ale nikdy se nestahne. Běží to pořád dokola. Prosím o radu. Předem děkuji za odpověď..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Odkud a přes co stahujete? Začal bych vyzkoušením jiného prohlížeče, zkontroloval zda má všechna potřebná oprávnění pro ukládání souborů a taky zda máte dostatek místa v paměti.
pollondro
hodnocení

Stahuju přes Google Chrome. Ze stránky Fastshare něco podobného jako je Ulož to..
Tablet je nový má sloužit jen na filmy. Tudíž úložiště je prázdné a má dostatek místa.
Pamatuju si že jsem tento problém měl na jednom telefonu. Někde jsem narazil na pomoc. A problém byl v modemu od internetu. Byla tam nějaká blokace..

hodnocení

0x

Máte značkový výrobek, prvotně se ptejte na help-desku: support.lenovo.com/...

pollondro
hodnocení

Děkuju. Zkusím to..

jirkazxc
hodnocení

0x
Zkusil nych stahovat pomocí nějakého stahovače, například Advanced Download Manager, umí stahovat i na sd kartu.
pollondro
hodnocení

Děkuju za info. Zkusím to..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]