Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Koupil jsem si tablet Lenovo M10 plus. Bohužel s tabletem nemůžu nic stáhnout. Ani film vůbec nic. Stahování se zahájí. A běží. Ale nikdy se nestahne. Běží to pořád dokola. Prosím o radu. Předem děkuji za odpověď..
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
pollondro
Stahuju přes Google Chrome. Ze stránky Fastshare něco podobného jako je Ulož to..
Tablet je nový má sloužit jen na filmy. Tudíž úložiště je prázdné a má dostatek místa.
Pamatuju si že jsem tento problém měl na jednom telefonu. Někde jsem narazil na pomoc. A problém byl v modemu od internetu. Byla tam nějaká blokace..
Tablet je nový má sloužit jen na filmy. Tudíž úložiště je prázdné a má dostatek místa.
Pamatuju si že jsem tento problém měl na jednom telefonu. Někde jsem narazil na pomoc. A problém byl v modemu od internetu. Byla tam nějaká blokace..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]