Dobrý den. Chtěl bych se zeptat. Koupil jsem si tablet Lenovo M10 plus. Bohužel s tabletem nemůžu nic stáhnout. Ani film vůbec nic. Stahování se zahájí. A běží. Ale nikdy se nestahne. Běží to pořád dokola. Prosím o radu. Předem děkuji za odpověď..
Odkud a přes co stahujete? Začal bych vyzkoušením jiného prohlížeče, zkontroloval zda má všechna potřebná oprávnění pro ukládání souborů a taky zda máte dostatek místa v paměti.
pollondro
Stahuju přes Google Chrome. Ze stránky Fastshare něco podobného jako je Ulož to.. Tablet je nový má sloužit jen na filmy. Tudíž úložiště je prázdné a má dostatek místa. Pamatuju si že jsem tento problém měl na jednom telefonu. Někde jsem narazil na pomoc. A problém byl v modemu od internetu. Byla tam nějaká blokace..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.